Tréner Weiss prezradil, akého hráča chcel do Slovana: Na tomto to padlo

Tréner Vladimír Weiss st. prezradil, o akého hráča mal záujem a chcel ho získať do Slovana Bratislava. Vysvetlil tiež, na čom potenciálny ...

Tréner Vladimír Weiss st. prezradil, o akého hráča mal záujem a chcel ho získať do Slovana Bratislava. Vysvetlil tiež, na čom potenciálny prestup stroskotal

Fotogaléria

Tréner Vladimír Weiss st. po víťazstve Slovana v Žiline 3:0 prezradil, že keby mal možnosť, na Tehelné pole by priviedol aj piatich hráčov spod Dubňa. Na tlačovej konferencii potvrdil, že v minulosti mal záujem o Adriána Kaprálika a prezradil tiež dôvody, na ktorých potenciálny prestup stroskotal. "Ako klub komunikujeme dobre. Ak však chcete kúpiť hráča, niekto ho musí predať. Žilina chce čo najlepšie predať a my chceme výhodne kúpiť, čo nie je jednoduché," hovoril tréner Weiss.

A potom potvrdil, že sa zaujímal konkrétne o Kaprálika, ktorý pôsobí v poľskom Górniku Zabrze. "Mali sme záujem o Kaprálika, no majiteľ sa rozhodol ísť cestou cez Poľsko, čo je kvalitnejšia liga, bližšia do Nemeca a tak ďalej," objasňoval príčiny krachu potenciálneho prestupu do Slovana. Jedným dychom pochválil kvalitu žilinského kádra, záujem by mal o viacerých hráčov. "Je tu veľa talentovaných hráčov. Ak by sme mali v autobuse päť voľných miest, tak ich odtiaľto zoberiem piatich."

Slovan Bratislava pevným krokom mieri za ďalším titulom, no tréner Weiss aj vedenie belasých sa pozerá po posilách na leto. V pohárovej Európe je totiž obrovská kvalita a konkurencia a na Tehelnom poli si uvedomujú, že káder potrebujú výraznejšie posilniť. A podľa slov Weissa sa Slovan pozerá aj do Žiliny. "Vzťahy sú dobré, rokujeme spolu. Vždy je to otázka ceny a kvality. Myšlienok je veľa, sú tu však kvalitní hráči, ktorých sledujeme," dodal Weiss.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});