Odborníci fanúšikov nepotešili: Takto dopadnú Slováci na EURO

Žiadna sláva to nebude, skôr veľké sklamanie! Odborníci z portálu 90min.com predpovedajú Slovákom výbuch na futbalovom EURO v Nemecku.
  • Zdroj: TASR

Žiadna sláva to nebude, skôr veľké sklamanie! Odborníci z portálu 90min.com predpovedajú Slovákom výbuch na futbalovom EURO v Nemecku.

FOTOGALÉRIA: Slovensko

Slovenská futbalová reprezentácia sa v lete predstaví na EURO v Nemecku. Žreb bol k zverencom trénera Francesca Calzonu pomerne priaznivý, keď okrem Belgicka dostali hrateľných súperov v podobe Ukrajiny a Rumunska. Odborníci z britského futbalového portálu 90min.com to pre slovenské národné farby vôbec nevidia ružovo.

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Podľa Galisa má repre tréner byť na Slovensku, Jurkemik viní hráčov: Kiksy pod Calzonom sa stupňujú! Zobraziť článok

Jasným víťazom skupiny sa podľa ich predpovede má stať favorizované Belgicko. "Suverén skupiny je jednoznačný. Belgičania mali pri žrebe šťastie a ocitli sa v pomerne ľahkej skupine. Všetko okrem prvenstva v nej bude sklamaním." Na druhej postupovej pozícii podľa britských expertov skončí Ukrajina, ktorá sa na EURO dostala cez baráž. "Ukrajinci majú to, čo chýba Slovákom i Rumunom – skúsenosti. Preto by mali obsadiť v skupine druhé postupové miesto."

Osemfinálové miestenky pripadnú aj štyrom najlepším tímom z tretích miest. No podľa portálu 90min.com Slovákov predbehnú aj Rumuni a Calzonov tím obsadí poslednú štvrtú pozíciu. Okrem toho predpovedajú odborníci, že do vyraďovacej fázy nepostúpi ani Česko, ktoré obsadí v "efku" tretie miesto. Spomínaná prognóza odhaduje finále medzi Portugalskom a Francúzskom s víťazstvom "galského kohúta".

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});