Fanúšikovia sú šokovaní: TOTO je dvojník Novaka Djokoviča!

Wau! Prirovnávali ich už viackrát, ale nový módny doplnok, ktorý pred pár dňami nahodil hviezdny srbský tenista Novak Djokovič (36) ich ...

Wau! Prirovnávali ich už viackrát, ale nový módny doplnok, ktorý pred pár dňami nahodil hviezdny srbský tenista Novak Djokovič (36) ich podobu ešte viac zvýraznil!

Fotogaléria

Pozrite sa ako veľmi sa na seba podobajú Novak a americký herec a režisér Michael Engler (64)!

Nole nahodil tento módny detail pri svojho návrate do USA po niekoľkých rokoch covidom vynútenej absencie. Objavil sa tam na viacerých verejných miestach, všade pútal pozornosť.

Na snímke fanúšikovia HK Nitra.
Zväz sa s nimi nebabral: Hokejová Nitra má obrovský problém! Zobraziť článok

V Los Angeles mal Djokovič možnosť stretnúť sa so svojimi krajanmi. Sledoval basketbalový zápas LA Galaxy, kde sa stretával s Dejanom Joveljicom a Vladom Divacom, a potom sledoval zápas medzi Lakers a Denverom, kde fandili Nikolovi Jokicovi s Nikolom Djurickovom.

Jeho imidž na basketbalovom zápase sa v niečom líšil od toho, na čo sme zvyknutí a fotky tenistu s okuliarmi zaplavili internet.

Jednu z fotografií urobených v ten večer použil tenisový web „We Are Tennis“, aby poukázal na podobnosť Djokoviča a Englera a položil otázku: kto je vlastne koho dvojníkom?

Michael Engler je americký divadelný a televízny režisér a producent nominovaný na Cenu amerických režisérov a Emmy. Je známy z filmov a seriálov ako Downton Abbey (2010 a 2019), Sex v meste (2018).

Martin Pospíšil vyzdvihol kvality Juraja Slafkovského.
Pospíšil o Slafkovskom: Vedel som to už dlhšie, bola to otázka času! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});