Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.04.2024 00:00 | PR články
PR článok

Allegro Days po prvýkrát na Slovensku: Teraz nakúpte darčeky pre svojich blízkych o 40 % lacnejšie

Chcete zažiť výnimočný pocit z nakupovania? Presne pre vás je tu Allegro a po prvýkrát na Slovensku aj jeho Allegro Days – skvelý týždenný festival plný zliav, a to až do výšky 40%? Pýtate sa kedy?

Na Allegro Days sa môžete tešiť už od 8. do 14. apríla. Čakajú na vás tisícky produktov, z ktorých si vyberie zaručene každý. Či už hľadáte niečo, čím by ste potešili rodinných príslušníkov, priateľov, kolegov alebo seba. Najväčšie trhovisko európskeho pôvodu Allegro.sk, ktoré nedávno vstúpilo na slovenský trh, ponúka kupujúcim prístup k obrovskému výberu – až 100 miliónov produktov. Z tohto fantastického čísla si môžete vybrať bez toho, aby ste opustili pohodlie domova. Online trhovisko allegro.sk ponúka počas týždňa zliav Allegro Days produkty z rôznych kategórií – od elektroniky cez produkty pre dom a záhradu, automobilové produkty, módu a obuv až po detský sortiment a hračky.

Alegro Days na troch trhoch

Na Allegro dni sa môžete tešiť po prvý raz na Slovensku. Je to tiež prvýkrát, čo sa Allegro Days bude konať na troch trhoch – na Slovensku, v Českej republike a Poľsku.

Obľúbené produkty o 40 % lacnejšie

Keďže jar je v plnom prúde, zákazníci môžu Allegro Days využiť na nákup vybavenia či príslušenstva na záhradníčenie, veľké upratovanie, ale aj aktívny pohyb. Deti viete potešiť zvýhodnenými cenami na vytúžené hračky, stavebnice, prvý detský fotoaparát alebo nový bicykel. Pre workoholikov alebo študentov sú zase pripravené zľavy na kúpu nového, kvalitného notebooku. Na jednom mieste si môžete vybrať lego pre svoje deti a zároveň tlakovú umývačku, s ktorou sa zbavíte všetkých nečistôt vo svojej domácnosti či garáži. A aby ste mali doma tú pravú pohodu a relax, za bezkonkurenčnú cenu si môžete kúpiť rozprašovač vône Air-wick s náhradnými náplňami na celý rok.

Otvoriť galériu
Zdroj: Pr článok

Allegro Smart! a Allegro Protect pre vaše pohodlie a bezpečnosť

Jeho služba Allegro Smart! posúva nakupovanie na novú úroveň. Ponúka neobmedzené bezplatné doručenie a vrátenie tovaru za mesačný poplatok 2,49 € alebo ešte výhodnejšie za 11,99 € ročne. Je to ideálne riešenie pre tých z vás, ktorí hľadajú pohodlie a flexibilitu pri online nakupovaní. S minimálnou hodnotou objednávky 12,90 € v rámci služby Smart! môžu slovenskí zákazníci tiež využívať bezplatné doručenie na viac ako 2 600 výdajných miest a balíkomatov po celej krajine alebo bezplatné doručenie domov pri objednávkach od 21,90 €.

Bezplatné doručovanie a vrátenie na pol roka zadarmo

Pre tých, ktorí si chcú program najprv vyskúšať, je k dispozícii špeciálna skúšobná ponuka: 5 bezplatných doručení počas prvých 6 mesiacov, čo dáva slovenským zákazníkom dokonalú príležitosť vyskúšať nakupovanie na Allegro.sk.

Srdcom expanzie na Slovensko je bezpečnosť a spoľahlivosť, ktoré sú pre Allegro kľúčové. Vďaka programu Allegro Protect sú všetky nákupy chránené, čo zákazníkom poskytuje istotu a dôveru pri každom nákupe. Ak sa zákazníkovi nepodarí vyriešiť problém priamo s obchodníkom, do 48 hodín mu budú vrátené peniaze až do výšky 4 000 €. Tento prístup k bezpečnému online nakupovaniu je o to významnejší v dnešnej digitálnej dobe, kedy je ochrana spotrebiteľa na prvom mieste.

Otvoriť galériu
Zdroj: Pr článok

Nové a väčšie MALL.sk

Spustenie Allegro na Slovensku je úplne novou kapitolou v slovenskom e-commerce svete, ale zároveň stavia na dedičstve MALL.sk. Ako jeho hrdý nástupca je allegro.sk pripravené ponúknuť úplne nový zážitok z nakupovania, pričom pokračuje v prevádzke MALL.sk ako samostatnej platformy a zároveň aj jedného z obchodníkov na Allegro. Tento strategický ťah zabezpečuje hladké zoznámenie sa s vylepšeným modelom trhoviska Allegro.

Viac informácií o ponukách a produktoch nájdete na: Allegro.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke zľava vicepremiér a minister obrany SR Robert Kaliňák (Smer-SD), predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) a podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva SR Denisa Saková (Hlas-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom
Vláda pokračuje v práci bez premiéra: Kto povedie zasadnutie?
Z miesta streľby v Handlovej Fica odnášal záchranársky vrtuľník.
Odborníci vysvetľujú: Čo (ne)robiť, ak máte po útoku na premiéra ťaživé pocity
Vodiči stojaci v kolóne neboli nadšení z manévru ďalšieho šoféra.
Váš Tip
Šoféra stojaceho v kolóne skoro porazilo, keď to uvidel: Neuveriteľná drzosť, ktorá dvihne tlak aj vám!
Aktualizované
Premiér Robert Fico absolvoval chirurgický zákrok
Ben Affleck a Jennifer Lopez
Koniec najzamilovanejšieho páru šoubiznisu? ROZVOD má byť na spadnutie! TOTO je dôvod
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin obviňuje Ukrajinu: Čo sa deje na fronte, je ich chyba! Vyvrcholí bitka k obsadeniu mesta?
Nemocnica
Perfektná novinka v Prešove! Rakovinu pľúc odhalia novou metódou
Izraelskí vojaci riadia tank na hraniciach s pásmom Gazy.
Izraelská reakcia na obvinenia z genocídy: Opakovanie klamstva z neho pravdu nespraví
Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka počas tlačového vyhásenia na tému Podanie prezidentky na Ústavný súd SR.
Maroš Žilinka o atentáte na premiéra: Odmietam vyšetrovanie v priamom prenose
Flag of Israel on the tank
Izrael útočí! Vystupňované napätie si vyžiadalo svoju daň: K zasiahnutým miestam mieria sanitky
Z Kennedyho vesmírneho centra v americkom štáte Florida vo štvrtok ráno úspešne odštartovala raketa Falcon 9 spoločnosti SpaceX,
Vesmírne preteky Číny a USA: Turistické lety do kozmu začnú už v tento rok! Z ceny za letenku odpadnete
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Nové správy o zdravotnom stave premiéra Roberta Fica