Aha, kto fandil Nemcovi v hľadisku: Za podporu dostal dres!

Tomu sa povie kamarátstvo a súdržnosť! Hokejový obranca v službách New Jersey Šimon Nemec (20) mal v dnešnom domácom zápase nečakanú ...
  • Zdroj: GettyImages

Tomu sa povie kamarátstvo a súdržnosť! Hokejový obranca v službách New Jersey Šimon Nemec (20) mal v dnešnom domácom zápase nečakanú podporu. V hľadisku mu držal palce jeho reprezentačný spoluhráč a za odmenu dostal po stretnutí dres s podpisom!

FOTOGALÉRIA: Nemec - Sýkora

Hokejisti New Jersey v zostave so slovenským obrancom Šimonom Nemcom zbabrali domáci súboj proti Pittsburghu. Hoci viedli po dvoch tretinách 3:1, tak v tretom dejstve inkasovali až päť gólov a po prehre 3:6 majú už iba teoretickú šancu na postup do play-off.

Diabli totiž na ôsmu postupovú priečku zaručujúc účasť v play-off, ktorú okupuje momentálne Washington strácajú sedem kôl pred koncom základnej časti už hrozivých šesť bodov.

Status slovenského kapitána vás chytí za srdce: Dojemné slová Adama Sýkoru! Zobraziť článok

Súboj Nemcovho klubu v hľadisku naživo sledoval aj jeho reprezentačný kolega a kmeňový hráč NY Rangers Adama Sýkora. Talentovaný útočník celý ročník oblieka dres Hartfordu v AHL, ktorý je farmou NY Rangers. Keďže mal voľno, tak si spolu s otcom Romanom odskočil na zápas Nemca a držal svojmu kamarátovi i reprezentačnému kolegovi palce.

Slovenský obranca Šimon Nemec.
Skvelá správa: Šimon Nemec odohrá zápas na českom ľade! Zobraziť článok

Po zápase sa obaja aj stretli a urobili si na ľade spoločnú fotku. Sýkora navyše dostal od Nemca aj jeho dres s číslom 17 a nechýbal ani jeho podpis.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});