Sexica Hantuchová opäť všetkých šokovala: Má slabosť na starších mužov?

Našla svoju životnú lásku? Bývalá tenistka Daniela Hantuchová (40) počas Veľkej noci všetkých zaskočila, keď oznámila svetu, že chodí ...

Našla svoju životnú lásku? Bývalá tenistka Daniela Hantuchová (40) počas Veľkej noci všetkých zaskočila, keď oznámila svetu, že chodí s bývalým špičkovým francúzskym tenistom Guyom Forgetom (59).

Fotogaléria

Ako sa ukazuje, pár zrejme tvorili už dlhšie, len to dobre tajili. Nie je to však prvý vzťah popradskej rodáčky so starším mužom.

So slovami „milujem ťa, láska“ a zverejnením spoločných fotiek na instagrame oznámila Hantuchová svoj vzťah s jedným z francúzskych tenisových mušketierov, medzi ktorých Forget na prelome 80. a 90. rokov minulého storočia patril.

Zaujímavé je, že on zavesil raketu na klinec o dva roky skôr, ako vôbec Hantuchová rozbehla svoju profesionálnu kariéru, pričom v tom čase bola ešte tínedžerka.

Rozchod ju ťažil

A práve vekový rozdiel, keďže Daniela je mladšia o viac ako 18 rokov, udrie najviac do očí. Nie je to však prvýkrát, čo sa jedna z najkrajších svetových športovkýň svojej generácie zahľadela do muža, ktorý sa ráta do staršej skupiny ľudí.

Pred Forgetom sama priznala len jeden vzťah, keď takmer štyri roky chodila s talianskym kondičným trénerom Marcom Panichim (56). Bolo to počas jej kariéry, pričom sa rozišli v roku 2010. Ako vtedy priznala pre Nový Čas, rozchod ju dlhšie ťažil.

„K Daniele ma stále viaže silné puto,“ uviedol vtedy pre náš denník tréner, ktorý spolupracoval na kondičnej zložke s viacerými poprednými hráčmi, medzi ktorými vyčnieva najlepší hráč histórie Srb Novak Djokovič.

Lantoši sa chce v Rige predstaviť na svojich štvrtých majstrovstvách sveta.
Rázne vyhlásenie Lantošiho: Na MS sa nezúčastní, ak tam budú hráči z KHL! Zobraziť článok

Prajú im to

Uvidíme, ako dlho jej vydrží tento nový, oficiálne potvrdený vzťah. Špekulovalo sa síce o jej viacerých románikoch, ale po Panichim priznala už len Forgeta. A hoci by mohol byť jej otec, je to dôkaz toho, že láska kvitne v každom veku. Navyše sa nikto nad tým z tenisového prostredia negatívne nepozastavuje.

Skôr naopak, viaceré osobnosti bieleho športu im prajú šťastie. Blahoprianie im verejne adresovali napríklad Francúzka Pauline Parmentierová (38), Češky Lucie Šafářová (37), Barbora Strýcová (38), Indka Sania Mirzová (37) či Španieli Alex Corretja (49) a Feliciano López (42).

Posledný menovaný bol s Danielou v minulosti spájaný. Prišlo však aj viacero gratulácií zo Slovenska, vyčnievajú medzi nimi Magdaléna Rybáriková (35) a lyžiarka Veronika Zuzulová (39).

Bol zápas s Nórskom pre trénera Craiga Ramsayho posledným na slovenskej lavičke?
Ramsayho konflikt s reprezentantom pokračuje: Na MS ho neuvidíme! Zobraziť článok

Užívajú si na golfe

Hantuchová má s Forgetom viacero spoločných záujmov. Okrem tenisu je ich vášňou aj golf. Sama Daniela sa deň po zverejnení ich vzťahu pochválila zábermi z golfového ihriska neďaleko Monaka. Obom to s palicou v ruke ide dobre.

Potvrdzujú tak, že sú športové talenty. A nimi musia byť, inak by spolu nezarobili na tenisových kurtoch približne 15 miliónov eur.

Na snímke hráči MFK Ružomberok oslavujú gól.
Ružomberok rozdrvil treťoligistu: Najväčší debakel 21. storočia! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});