Veľkonočný pondelok si užili aj športové hviezdy s ratoľestami: Takto šibú so svojimi synmi

Zostali verní tradíciam! Najväčšie kresťanské sviatky – Veľkú Noc si úctili aj súčasné či bývalé športové osobnosti.
  • Zdroj: anc

Zostali verní tradíciam! Najväčšie kresťanské sviatky – Veľkú Noc si úctili aj súčasné či bývalé športové osobnosti.

FOTOGALÉRIA: šibačka sport

Naši športovci so svojimi synmi neváhali zobrať do rúk šibák, vedro s vodou a hybaj vyšibať dievčatá. Denníku Nový Čas prezradili, aký majú vzťah k tomuto tradičnému sviatku!

Oblievačka na Liptove - Rastislav Staňa (44), bývalý hokejista

Bývalý hokejový gólman a majster sveta z roku 2002 Rastislav Staňa si tohtoročné veľkonočné sviatky užil v kruhu svojej rodiny v Liptovskom Jáne, kde už roky majú chalupu. „Tieto sviatky som obľuboval, ako dieťa a teraz k tomu vedieme aj naše deti.

Dcérka Rianka sa tešila na šibačov, došli chlapci z hokejového klubu Draci z Mikuláša, ktorí ju aj oliali a riadne vyšibali. A ja som sa so synom Ryanom pridal tiež,“ povedal nám bývalý reprezentant.

S tromi synmi do útoku - Tomi Kid Kovács (46), bývalý boxer

Veľkonočný pondelok si vychutnal aj bývalý úspešný boxér Tomi Kid Kovács. Spolu s tromi synmi vyrazil do ulíc a nahodený v bielych košelách, ako štramáci si tento sviatok užili. „Keď som bol dieťa, tak som sme so starším bratom a oteckom sadli do auta a išli vyšibať celú rodinu. A to bol extra rodina, tatino mal desať súrodencov.

Spomínam si, že sme si doniesli plné auto výslužky. Dva dni sme jedli vajíčka (smiech). A teraz v tejto tradícii pokračujem so svojimi synmi, chlapci sa na tento deň veľmi tešia a užívame si to,“ prezradil Tomi.

Chodia po rodine - Matej Beňuš (36), vodný slalomár

Veľkonočný pondelok dá poriadne zabrať aj striebornému medailistovi z olympiády 2016 v Brazílii Matejovi Beňušovi. Korbáčmi a vodou musí vyzbrojiť trojicu synov.

„Chodíme po rodine, po babkách, dve tety a keď stihneme, tak aj spolužiačku najstaršieho syna Simona. Je toho dosť, ale je to tradícia a chalani si to užívajú,“ reagoval Beňuš pre Nový Čas.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});