Manchester City stráca na lídra tri body: V šlágri kola gól nepadol

Futbalisti Manchestru City remizovali v nedeľnom šlágri anglickej Premier League s Arsenalom Londýn 0:0. Na čele tabuľky je po 30. kole ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti Manchestru City remizovali v nedeľnom šlágri anglickej Premier League s Arsenalom Londýn 0:0. Na čele tabuľky je po 30. kole Liverpool o dva body pred "kanoniermi", Manchester City stráca na lídra tri body.

Na Etihad Stadium diváci veľa šancí nevideli, obe mužstvá sa pozorne strážili a hralo sa prevažne medzi šestnástkami. Domáci mali častejšie loptu na kopačkách, ale obrana hostí pracovala dobre a výborne ustrážila najmä kanoniera Erlinga Haalanda. V závere práve nórsky útočník len tesne nedosiahol na loptu po centri Gvardiola, na opačnej strane nedotiahol úspešne únik Trossard.
 

Liverpool sa odpútal od svojich prenasledovateľov, keď zvíťazil na domácom ihrisku nad Brighton & Hove Albion 2:1. Hostí poslal už v 2. minúte do vedenia Danny Welbeck, no favorit ešte do prestávky vyrovnal zásluhou Luisa Diaza. Triumf pre domácich zariadil v 65. minúte Mohamed Salah.

        30. kolo Premier League:
        Manchester City - Arsenal Londýn 0:0

        FC Liverpool - Brighton & Hove Albion 2:1 (1:1)

        Góly: 27. Diaz, 65. Salah - 2. Wellbeck

Odporúčame z TIVI.sk
 
});