Petra Vlhová žiari šťastím: TOTO zažila prvýkrát od zranenia!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová napreduje v liečbe zraneného kolena. Dokonca po mesiaci od zranenia už urobila aj prvé kroky!
  • Zdroj: instagram/petravlhova13

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová napreduje v liečbe zraneného kolena. Dokonca po mesiaci od zranenia už urobila aj prvé kroky!

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa zotavuje po zranení kolena, ktoré utrpela pri páde v pretekoch Svetového pohára v Jasnej. O svojich pokrokoch pravidelne informuje fanúšikov a v najnovšom videu sa pochválila obrovským progresom, ktorý zaznamenala v liečbe. Prvýkrát od zranenia si vyskúšala chôdzu po vlastných nohách! "Kráčam, konečne kráčam! Po mesiaci som konečne urobila prvé kroky, veľmi sa z toho teším,“ žiarila Petra šťastím v najnovšom videu zo seriálu, ktorý dokumentuje proces jej rehabilitácie.

S priateľom Michalom trávi každú možnú chvíľu.
Ďalšie dobrodružstvo Vlhovej priateľa Kyselicu v USA: Toto sa nepodarí len tak niekomu! Zobraziť článok

Prvé samostatné kroky jej umožnil špeciálny antigravitačný prístroj. "Mozog prijíma signál, že môže používať tú nohu, môže ju zapájať. Telo si tak trocha možno aj oddýchne,“ hovoril fyzioterapeut Kristián Piovarči o "zázračnom" prístroji. "Je super, že sa viem uvoľniť. Keď používam barle, vždy som na ľavej nohe a tu je to také, že sa viem uvoľniť a ísť aj na tu svoju chorú nohu,“ dodala Petra Vlhová.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});