Toto musíme riešiť, zúril tréner Weiss! Gerson už ukazuje pravú tvár

Luxemburský útočník Gerson Rodrigues už robí starosti aj v Slovane! Nezostáva nič dlžný svojej povesti problémového hráča. Prečo nebol ...
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Luxemburský útočník Gerson Rodrigues už robí starosti aj v Slovane! Nezostáva nič dlžný svojej povesti problémového hráča. Prečo nebol k dispozícii na zápas proti Podbrezovej?

FOTOGALÉRIA: Gerson Rodrigues

Luxemburský útočník Gerson Rodrigues prichádzal do Slovana Bratislava s povesťou problémového hráča. Napokon, práve pre jeho neprofesionálny prístup sa s ním rozlúčilo Dynamo Kyjev, ktoré ho pustilo na hosťovanie k belasým. Teraz Gerson ukazuje svoju pravú tvár! Chýbal v domácom víťaznom zápase proti Podbrezovej (2:1) a ako potvrdil tréner Vladimír Weiss na pozápasovej tlačovke, dôvodom jeho absencie bolo, že sa nevrátil z reprezentačného zrazu.

Ivan Kmotrík ml. s novou posilou
Verdikt súdu je známy: Pôjde Gerson Rodrigues za mreže? Zobraziť článok

"Nemali sme ho tu, neprišiel. Toto musíme riešiť, či ja alebo klub. Sú to disciplinárne veci a to sa nedá, nemôžem uhnúť doľava-doprava. Pre mňa je prvoradé mužstvo,“ hovoril sklamaný Weiss. Pritom len v stredu Gersona v Luxembursku odsúdili za tri násilné činy na 18 mesiacov podmienečne a súd mu vyrúbil aj pokutu 1500 eur. Svoju kontroverznú povesť už začína naplno potvrdzovať aj v Slovane.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});