Dominika Cibulková podporila jedného z kandidátov: Prečo by som nemala povedať svoj názor?

Druhé kolo prezidentských volieb sa blíži. Známe osobnosti na sociálnych sieťach podporujú svojich kandidátov. Jasne sa vyjadrila aj ...

Druhé kolo prezidentských volieb sa blíži. Známe osobnosti na sociálnych sieťach podporujú svojich kandidátov. Jasne sa vyjadrila aj bývalá tenistka Dominika Cibulková (34).

Fotogaléria

Bývalá tenistka sa rozhodla verejne podporiť jedného z prezidentských kandidátov. Informovala o tom vo videu na sociálnych sieťach. "Nad týmto videom som rozmýšľala niekoľko dní. Najprv som si povedala, že ´kašli na to, nie je to tvoj zápas, bude to len zbytočná negatívna energia a na čo sa do toho miešať?´," povedala v úvode videa Dominika Cibulková.

 

Dominika sa nakoniec rozhodla vyjadriť k voľbám. "Každý deň vidím na sociálnych sieťach, že nejaká známa osoba podporuje svojho kandidáta na prezidenta. Prečo by som aj ja nemohla povedať svoj názor? Boli poznámky z môjho okolia, že ´kašli na to´, ale mne to nedalo spávať, povedala som si, že to chcem vyjadriť," povedala Cibulková vo videu.

"Na mojom profile neuvidíte žiadnu fotku s Petrom Pellegrinim, ani žiadne ´memečko´na jeho protikandidáta, ale som si povedala, že vám poviem, koho som volila v prvom kole a koho podporujem aj v druhom."

Rodáčka z Bratislavy vyjadrila podporu predsedovi parlamentu. "Peter Pellegrini mi je ľudsky veľmi sympatický a myslím si, že bude dobre reprezentovať našu krajinu. Vidíme sa 6.4. vo volebných miestnostiach," vyzvala fanúšikov k účasti na priamej voľbe prezidenta. 

Na záver Cibulková poslal odkaz, v ktorom nechce, aby bola slovenská spoločnosť polarizovaná. "Či vyhrá ten, alebo onen, nezabúdajme na to, že ani voľba prezidenta nie je taká dôležitá, aby sme zabudli na rešpekt a nekamarátili sa a hádať sa. Demokracia pre mňa znamená rešpektovať názor aj keď s ním nesúhlasím," v úplnom závere Cibulková oznámila, že komentáre sa pod jej príspevkom neobjavia, pretože možnosť komentovať jej video vypla, kvôli prípadnej nenávisti.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});