Slafkovský má životnú formu! Čo na jeho fazónu hovorí šéf zväzu Šatan?

Má skvelú formu, asi najlepšiu vo svojej kariére. Reč je o útočníkovi Montrealu Jurajovi Slafkovskom (19), ktorý bodoval v ôsmom zápase ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR

Má skvelú formu, asi najlepšiu vo svojej kariére. Reč je o útočníkovi Montrealu Jurajovi Slafkovskom (19), ktorý bodoval v ôsmom zápase po sebe a ziskom 40. bodu v ročníku prekonal klubový rekord hráča do 20 rokov zo sezóny 1974/75. Čo na jeho fazónu hovorí šéf nášho zväzu Miroslav Šatan (49)?

FOTOGALÉRIA: Šatan o Slafkovskom

Doposiaľ žiadny iný tínedžer v 115. ročnej histórii Canadiens nenazbieral v sezóne viac bodov, ako Juraj Slafkovský. Rodák z Košíc ich už má na konte rovných 40 a to do konca základnej časti ostáva odohrať niekoľko stretnutí, takže svoje konto môže ešte navýšiť.

Čo na jeho skvelú formu hovorí prezident nášho hokejového zväzu Miroslav Šatan?

„Je to skvelý výsledok Jurajovej svedomitej prípravy na sezónu a poctivých výkonov na tréningu. Gratulujem mu, ale myslím si, že aj sám vie, že najdôležitejšie je, aby zostal zdravý a zlepšoval sa každým jedným zápasom. Vtedy môže dosiahnuť aj ďalšie úspechy a možno aj významné míľniky,“ reagoval pre Nový Čas Šatan.

Juraj Slafkovský má našliapnuté na hviezdnu kariéru.
Slafkovskému sa črtá nová zmluva: TOUTO sumou môže prepísať históriu! Zobraziť článok

Slafkovský sa nedávno nechal počuť, že ak bude zdravý a klub ho uvoľní, tak určite posilní národný tím na májovom šampionáte v Česku.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});