Hviezdna jazdkyňa na koni († 31) tesne pred smrťou: Emotívny list svetu na rozlúčku

Keď pred dvoma rokmi nasadla do sedla koňa, netušila, že je to naposledy. Britská profesionálna jazdecká hviezda Caroline Marchová († ...
  • Zdroj: instagram/carolinemarchhorses

Keď pred dvoma rokmi nasadla do sedla koňa, netušila, že je to naposledy. Britská profesionálna jazdecká hviezda Caroline Marchová († 31) počas jazdy spadla tak nešťastne, že si poranila miechu.

„Nikdy som nerozumela tomu, prečo sa šudia snažia žiť čo najdlhšie. Alan Watts, známy filozof, raz povedal, že radšej bude žiť kratšie a robiť to, čo miluje, ako aby žil dlhý život, ktorý si neužije,“ píše Marchová.

Djokovič po fiasku v Indian Wells vynechá Miami
Djokovič šokoval tenisový svet: TOTO rozhodnutie nečakal nikto! Zobraziť článok

„Asistovaná samovražda pre mňa znamenala niečo, v čo som verila. Naviac, som sa v minulosti vyjadrila, že pokiaľ sa mi niečo stane a nebudem sa môcť vrátiť do môjho bežného života, bola by to cesta, ktorú by som zvolila. Nebudem klamať, nikdy som si nepredstavovala, že sa to uskutoční, ale je to tu,“ šokovala.

Táto momentka rozvírila diskusie - zľava Dominik, Sebastián, Ľuba a Čenský.
Známa tvár v spoločnosti vdovy po Dušanovi Pašekovi st. († 37) a jej synov: Čo má Ľubica s hercom Čenským? Zobraziť článok

„Mohla by som pokračovať, ale je to rozhodnutie, ktoré som učinila a ktoré je pre mňa tou najlepšou cestou. Nikto nemôže skutočne pochopiť, čím som si musela prejsť. Mám obrovskú úctu ku každému, kto si nielen zariadi život po zranení, ale i k tým, ktorým sa darí,“ napísala Marchová.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});