Kapitán hokejovej repre sa zranil: Je ohrozená jeho účasť na MS?!

Nepríjemná správa! Líder švédskeho klubu Leksand IF a kapitán bronzového slovenského tímu zo zimnej olympiády v Pekingu 2022 je zranený. ...
  • Zdroj: TASR

Nepríjemná správa! Líder švédskeho klubu Leksand IF a kapitán bronzového slovenského tímu zo zimnej olympiády v Pekingu 2022 je zranený. Fanúšikovia i tréner národného tímu Craig Ramsay (73) tŕpnu či sa stihne doliečiť do štartu májového svetového šampionátu v Česku.

FOTOGALÉRIA: Hrivík sa zranil

Slovenský útočník Marek Hrivík síce nastúpil na piatkový úvodný štvrťfinálový duel švédskej lige v drese Leksandu na ľade Frölundy, ale dlho sa v zostave neohrial.

Už v prvej tretine sa nepríjemné zranil, keď v plnej rýchlosti vrazil na mantinel.

Zranil sa sám

„Normálne som korčuľoval, išiel za pukom, keď sa mi zrazu pravá noha dostala do rýhy a vletel som do mantinelu,“ opisuje útočník Marek Hrivík pre Nový Čas nešťastný okamih, ktorý už druhý zápas chýba v zostave Leksandu. Lekári ho okamžite ratovali a nasledovalo vyšetrenie v nemocnici.

Hrivík patrí medzi lídrov Leksandu, na konte má už 12 bodov za 8 gólov a 4 nahrávky.
Útočníkovi Marekovi Hrivíkovi to páli vo Švédsku: Gólmi ťahá Leksand vyššie! Zobraziť článok

„Som trošku dobitý. Okrem bolesti chrbta mám zranenie v dolnej časti tela, ktoré však nemôžem špecifikovať. Našťastie som nemusel absolvovať operačný zákrok,“ pokračuje slovenský reprezentant.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});