Rýchlovka na toalete v Duplexe: Na uniknutých záberoch nová hviezda Sparty?

Poriadny škandál! Sociálnymi sieťami koluje pikantné video, na ktorom si užíva dvojica sex na toaletách vychýreného pražského klubu Duplex. ...
  • Zdroj: SITA/AP

Poriadny škandál! Sociálnymi sieťami koluje pikantné video, na ktorom si užíva dvojica sex na toaletách vychýreného pražského klubu Duplex. Podľa fanúšikov ide o novú hviezdu Sparty Praha Angela Preciada (26). Nahrať ich mal ochrankár v klube.

FOTOGALÉRIA: Angelo Preciado

Poriadny rozruch vyvolali zábery dvojice, ktorá sa oddáva slastným radovánkam na toaletách vychýreného pražského klubu Duplex počas párty. Fanúšikovia tvrdia, že ide jednoznačne o novú posilu pražskej Sparty a ekvádorského reprezentanta Angela Preciada. Spoznali ho podľa trička, hodiniek či tetovania na ruke.

Dvojicu oddávajúcu sa milostným radovánkam nahral ochrankár v Duplexe, ktorý už podľa informácií českého Expresu, dostal za toto konanie "vyhadzov" a nepracuje tam. Právnik ale tvrdí, že o trestný čin sa nejedná. Každopádne, v českom futbalovom rybníčku je aj počas reprezentačnej pauzy poriadne horúco!

Na snímke Žigmund Pálffy.
Pálffy úprimne o sexe pred zápasom: Keď sa mi stalo TOTO, skončil som s tým! Zobraziť článok

Angelo Preciado mal rovnaké tričko, hodinky či prsteň aj na nedávnej fotke s manželkou a dvoma deťmi, ktorou sa pochválil na svojom instagrame. Apropo instagram, ten si po uniknutí spomínaného videa okamžite zrušil. Že dvojicu natáčal ochrankár z klubu je zrejmé podľa toho, že v závere videa otočí zariadenie k sebe a vidieť na jeho tričku nápis Duplex.

Pikantné FOTO z uniknutého videa z toalety pražského klubu Duplex nájdete v našej galérii TU

Expres zistil, že video je staré zhruba trištvrte roku a spomínaný ochrankár okamžite po tomto incidente v klube skončil. Český Expres v tejto súvislosti oslovil aj nemenovaného advokáta, ktorý potvrdil, že ochrankár sa nedopustil svojím konaním trestného činu. "Nedopustil. Muselo by to niesť známky nejakého ohovárania, očierňovania. Napríklad keby to video šíril s tvrdením, že tá slečna bola neplnoletá. Pokiaľ čisto len natočil dvoch ľudí, ako spolu niekde na verejnom mieste majú sex, poslal to kamarátom a potom sa to začalo šíriť ďalej, trestný čin v tom nevidím. Aktér videa nemá čo napadnúť," vysvetľuje právnik.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});