Legendy Košíc Lukáč a Slovana Rusnák: Aha, kto vyhral stávku o pivo!

Štvrťfinálová bitka medzi dvomi najúspešnejšími slovenskými klubmi Košicami a Slovanom mala rýchly proces. Do semifinále za stavu 4:0 ...
  • Zdroj: jozef forro

Štvrťfinálová bitka medzi dvomi najúspešnejšími slovenskými klubmi Košicami a Slovanom mala rýchly proces. Do semifinále za stavu 4:0 na zápasy postúpili cez víkend úradujúci majstri z východu. Zápasy pozorne sledovali aj dve legendy nášho hokeja a oboch klubov – Košičan Vincent Lukáč (70)a slovanista Dárius Rusnák (64).

FOTOGALÉRIA: Lukáč-Rusnák stávka

Obe legendy slovenské i československého hokeja očakávali, že séria bude vyrovnaná a môže sa hrať až na sedem stretnutí. Napokon bola realita krutá pre Slovan, ktorý prehral hladko 0:4 na zápasy.

„Musím povedať, že Košice postúpili zaslúžene a Slovan nemal v tejto sérii nárok, hoci niektoré stretnutia boli tesné. Belasí sa trápili v základnej časti a ani v play-off neprekročili svoj tieň,“ povedal pre Nový Čas Lukáč, ktorý si bol osobne pozrieť v Bratislave tretí štvrťfinálový duel, kde sa stretol s bývalými spoluhráčmi a najmä s parťákom s Dáriusom Rusnákom.

FOTOGALÉRIA: Lukáčovci sien slávy

Spolu v roku 1985 získali titul majstra sveta a pred sériou sa medzi sebou stavili o pivo.

Speváčka Schindlerová si urobila fotku aj s hokejovou legendou Vincom Lukáčom a jeho priateľkou Natáliou.
Aha, aké osobnosti prišli na zápas Slovana: Sexi speváčka všetkých zatienila! Zobraziť článok

„Daro prehral a zobral ma na pivo na Slovane. O to pivo ani nešlo, dali sme si obaja po jednom. Dôležité bolo, že sme sa po nejakom čase znovu stretli, pokecali a zaspomínali na staré časy. Teraz tieto derby medzi Slovanom a Košicami už nemajú také grády a emócie, ako to bolo za našich čias. Je to škoda,“ dodal Lukáč.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});