Ďalšie dobrodružstvo Vlhovej priateľa Kyselicu v USA: Toto sa nepodarí len tak niekomu!

Michal Kyselica, sympatický priateľ slovenskej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej, zanechal svoj odtlačok v slávnom meste Los Angeles! ...

Michal Kyselica, sympatický priateľ slovenskej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej, zanechal svoj odtlačok v slávnom meste Los Angeles! Šikovný podnikateľ pokračuje na cestách v Amerike, kde sa mu najnovšie podarilo navštíviť domáci zápas miestneho basketbalového tímu Lakers. Aby toho nebolo málo, navyše mal aj vskutku exkluzívne sedenie.

Fotogaléria

Kyselica, ktorý je známy svojou podporou a oddanosťou k slovenskej lyžiarskej kráľovnej Petre Vlhovej, sa rozhodol, že si počas svojho pobytu v Amerike spraví malý oddych od biznisu či investičných stratégií. A čo je lepší spôsob ako vypustiť paru, než navštíviť jedno z najpopulárnejších športových podujatí - zápas NBA!

Michal sa rozhodol pre duel medzi domácimi Los Angeles Lakers a Indiana Pacers. Atmosféra v aréne bola elektrizujúca a z Kyselicovho výrazu na sociálnych sieťach sa dalo poľahky odčítať, že si celú scenériu nesmierne užíva.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa teší na pódiu.
Vlhová smútiť nemusí: Napriek zraneniu je v rebríčku zárobkov vyššie ako vlani! Zobraziť článok

Avšak to, čo z tohto zážitku urobilo skutočné NBA dobrodružstvo, boli miesta na sedenie, ktoré Michal vychytal - priamo za lavičkou Lakers, čo mu poskytlo dokonalý výhľad na celé dianie na palubovke i zákulisie. A čo viac, iba pár metrov od neho skákala žijúca legenda Lebron James!

Michal si vychutnal luxusnú večeru u azda najslávnejšieho mäsiara planéty.
Priateľ Vlhovej sa pochválil: Kým sa Peťa zotavuje z operácie, on si užíva v Amerike luxus Zobraziť článok

Súčasťou Michalovej spoločnosti v Crypto.com aréne však bola aj hviezda strieborného plátna, Andy Garcia, známy svojimi úlohami vo filmoch ako Krstný otec III či "Dannyho jedenástka".

Kyselicove dobrodružstvo na zápase NBA si pozrite v našej galérii TU!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});