Slováci v Česku: Vedenie im namiesto autobusu dalo tryskáč!

Šetria sily na každej strane! Hokejistov trojnásobného českého majstra z Třinca čaká dnes podvečer dôležitý šiesty štvrťfinálový duel ...
  • Zdroj: instagram/hcocelari

Šetria sily na každej strane! Hokejistov trojnásobného českého majstra z Třinca čaká dnes podvečer dôležitý šiesty štvrťfinálový duel na ľade Českých Budějovíc. Vedenie klubu sa rozhodlo pre svoj tím zabezpečiť maximálne pohodlie. Miesto trmácania sa niekoľko hodín v autobuse im pristavili lietadlo, aby hráči ušetrili sily!

FOTOGALÉRIA: Třinec lietadlo

Hokejisti Třinca, ktorého dres oblieka aj sedmička slovenských hokejistov nezvládla cez víkend prvý postupový mečbal na domácom ľade a dnes majú v rukách ďalší pokus.

Za stavu 3:1 vo svoj prospech cestovali do Českých Budějovíc. Vedenie klubu svojich hráčov prekvapilo a zabezpečilo im maximálne pohodlie.

Marko Daňo s manželkou a synčekom v kostole.
Útočník Třinca Daňo si v tomto roku už nezahrá: S ortézou krstil syna,musí s ňou aj spávať! Zobraziť článok

Majstrovský tím totiž nemusel cestovať do Budějovíc takmer šesť hodín autobusom, ale do dnešného dejiska šiesteho súboja sa presunuli letecky.

S Třincom získal štyri tituly.
Dravecký odohral za moravský klub viac ako 600 stretnutí: Toto stihol za 10 rokov v Třinci! Zobraziť článok

„Áno, išli sme z Třinca letecky. Namiesto takmer šiestych hodín v autobuse nám trvala cesta lietadlo vyše polhodiny. Už sme takto počas play-off leteli aj v minulosti. Určite je to bonus, pretože nebudeme unavený z dlhej cesty,“ povedal pre Nový Čas slovenský útočník v službách Třinca Marko Daňo.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});