Hokejová legenda Vinco Lukáč: V Bratislave vymetal...!

Urobil si športový víkend! Hokejová legenda Vincent Lukáč (70) bola doslova na roztrhanie. V piatok podvečer fandil na Zimnom štadióne ...
  • Zdroj: jozef forro

Urobil si športový víkend! Hokejová legenda Vincent Lukáč (70) bola doslova na roztrhanie. V piatok podvečer fandil na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu Košiciam vo štvrťfinálovej bitke so Slovanom a v sobotu zase drukoval futbalovej reprezentácii na Tehelnom poli v stretnutí proti Rakúsku. Povymetal tak oba štadióny!

FOTOGALÉRIA: lukáč v bratislave

Dvojnásobný majster sveta v hokeji Vincent Lukáč prišiel aj s priateľkou na víkend do slovenskej metropoly a tri dni v Bratislave si poriadne užil.

„Prišiel som na pozvanie prezidenta futbalového zväzu Jána Kováčika, ktorý mi v polovici februára prišiel do Košíc osobne zagratulovať k 70-im narodeninám a pozval ma na sobotňajší prípravný duel na Tehelnom poli proti Rakúsku. To som vtedy ešte nevedel, že v Bratislave budú hrať hokej aj Košice, takže parádne to celé vypálilo,“ povedal pre Nový Čas Lukáč, ktorý postretával množstvo kamarátov.

Vinco Lukáč spomína na hokejové časy v Košiciach.
Lukáč o vyradení slovenských tímov z hokejovej LM: Panebože, kde sme dospeli! Zobraziť článok

„Teší ma, že Košice postúpili do semifinále, ale čakal som, že se bude hrať viac zápasov v sérii. Som rád, že som stretol viacero kamarátov či už na hokeji, ako Dara Rusnáka, Mira Laža, Roba Pukaloviča a ďalších aj na futbale. V sobotu som si zase užil futbal a teší ma, že som si mohol naživo pozrieť náš národný štadión. Je naozaj krásny,“ dodal Lukáč.

Vinco je do svojej partnerky zaľúbený po uši.
Vincent Lukáč oslavuje na Valentína jubilejných 70 rokov: Kríže trošku bolia, ale sex mi chutí! Zobraziť článok

Bývalý skvelý útočník Vincent Lukáč stihol počas víkendového pobytu v Bratislave aj odvoliť.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});