Obert hviezdou slovenského tímu: Kucka a Duda by sa mali nad výkonmi zamyslieť

Prvý zápas v tomto roku nedopadol pre slovenskú futbalovú reprezentáciu priaznivo, keďže sme doma zaslúžene prehrali s Rakúskom 0:2.
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Prvý zápas v tomto roku nedopadol pre slovenskú futbalovú reprezentáciu priaznivo, keďže sme doma zaslúžene prehrali s Rakúskom 0:2.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Rakúsko
Pozreli sme sa na výkony našich hráčov, ktorých sme oznámkovali na stupnici 1 – 10. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.
 
Martin Dúbravka (5) – Otvárací gól po siedmich sekundách by nedostal pri lepšom postavení, keďže stál zbytočne ďaleko od svojej pravej žrde, ku ktorej strela smerovala. Za druhý nemôže. Gregoritscha dobre vychytal pri jeho blafáku. Ostatné veci zvládol k spokojnosti.
 
Peter Pekarík (4) – Až v 24. minúte ponúkol v ofenzíve center. Ďalší zopakoval v úvode druhého dejstva a po treťom, keď presne našiel Boženíka, musel striedať. Prejavilo sa na ňom, že pravidelne nehráva, no cítiť bolo aj jeho skúsenosti.
 
 
Norbert Gyömbér (4) – Bolo na ňom badať, že nemá hernú prax. Najlepšie to dokumentuje jeho posledná akcia pred vystriedaním, keď nedokázal prerušiť na polovici ihriska Sabitzera, ktorý rozbehol druhú gólovú akciu. Mohol byť lepší v súbojoch i prihrávkach (úspešnosť 82 %)
 
Adam Obert (7) – Jednoznačne náš najlepší hráč na trávniku, a to hral prvýkrát v základnej zostave! Nebál sa rozohrávky (95 %), vedel preniesť ťažisko hry, predskakoval protihráčov a vrcholom bolo to, keď na čiare zabránil skórovať Baumgartnerovi.
Odporúčame z TIVI.sk
 
});