Cristiano Ronaldo znepokojil fanúšikov: Stačila jedna fotka!

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (39) prerástol aj futbalové štadióny a stal sa globálnou hviezdou. Všetko, čo zverejňuje na ...
  • Zdroj: SITA/AP

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (39) prerástol aj futbalové štadióny a stal sa globálnou hviezdou. Všetko, čo zverejňuje na internete, tak fanúšikovia podrobne sledujú a komentujú. Teraz odhalili niečo šokujúce!

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Rodák z Madeiry púta pozornosť miliónov fanúšikov už viac ako dve dekády. Definitívny koniec ešte nechystá a fanúšikovia si jeho umenie budú môcť užiť ešte na letnom európskom šampionáte. Všetko ale nasvedčuje tomu, že to bude Ronaldova labutie pieseň v národnom tíme.

Hviezdny útočník mal vždy najvyššie ambície a ani tentokrát to nebude inak. Titul z ME vo futbale už raz vyhral, keď Portugalsko vo finále zdolalo domáce Francúzsko 1:0 po predĺžení. Cristiano vo finále odohral pár minút a pre zranenie striedal, no vytúžený pohár zodvihol nad hlavu.

Portugalčan počas kariéry hral za Sporting Lisabon, Manchester United, Real Madrid a Juventus Turín. Vyhral všetko, čo sa na kontinente dalo. V poslednom semestri svojej profesionálnej dráhy zamieril do saudskoarabského klubu Al-Nassr, kde pôsobí už druhým rokom. V gólovej produktivite nepoľavuje a je najlepším ligovým kanonierom.

Ronaldo počas reprezentačnej pauzy dostal od trénera národného tímu voľno a tak s rodinkou vyrazil na dovolenku. Fotky z nej rád zdieľa aj na sociálnej sieti, kde ho sledujú milióny fanúšikov. Jedna Ronaldova fotka ale obzvlášť vzbudila znepokojenie a obavy, veď sa presvedčte sami. Viac nájdete TU!

Kariéry oboch bratov sa prelínali.
O zdravotnom stave Sagana prehovoril jeho brat Juraj: Takáto je pravda! Zobraziť článok

Ilustračná fotografia.
Kolumbijský futbalista († 24) skolaboval počas tréningu: Zomrel pri prevoze do nemocnice Zobraziť článok

Francesco Calzona tvrdí, že s Čavričom na ME 2024 nepočíta.
Calzona o Čavričovi: Nechce reprezentovať, nech ostane doma. Na ME s ním nepočítam! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});