Aha, aké osobnosti prišli na zápas Slovana: Sexi speváčka všetkých zatienila!

Je asi rozhodnuté! Hokejová bitka medzi Slovanom a Košicami o postup do semifinále má zatiaľ jasný scenár. Hráči z východu po včerajšom ...
  • Zdroj: jozef forro

Je asi rozhodnuté! Hokejová bitka medzi Slovanom a Košicami o postup do semifinále má zatiaľ jasný scenár. Hráči z východu po včerajšom triumfe v Bratislave 5:3 vedú v sérii už 3:0 na zápasy. Pozrite sa, kto všetko prišiel na hokej do hľadiska. Všetkých zatienila sexi speváčka Martina Schindlerová (35)!

FOTOGALÉRIA: slovan koišce osobnosti

Slovanisti sa pred tretím zápasom hotovali, že chcú vyhrať a vrátiť sa do série. „Bude to pre nás veľmi kľúčový zápas. Verím, že nás prídu podporiť fanúšikovia a zvíťazíme,“ vyjadril sa pred piatkovým zápasom gólman Denis Godla.

Zverenci trénera Petra Oremusa síce strelili úvodný gól a predviedli najlepší výkon v doterajšej sérii, ale na úradujúceho majstra to nestačilo. Oceliari vyhrali 5:3 a majú tri postupové mečbaly. „Myslel som si, že Slovan prvý domáci duel zvládne. Bol to dobrý duel vo výbornej atmosfére, ale s lepším koncom pre Košice,“ vyjadrila sa hokejová legenda Vincent Lukáč.

Okrem dvojnásobného majstra sveta prišlo do hľadiska Zimného štadióna Ondreja Nepelu viacero ďalších známych osobností. Nechýbali bývalí hráči ako Ján Jaško, Róbert Pukalovič, Ľubomír Pokovič, Dárius Rusnák, Jozef Pethö či Miroslav Lažo.

Zápas si nenechal újsť ani bývalý šéf zväzu Igor Nemeček či bývalý politik Peter Weiss. Všetkých však zatienila krásna speváčka Martina Schindlerová, ktorá dokonca zaspievala pred stretnutím plnému hľadisku aj štátnu hymnu. Viac nájdete TU! Dnes je na programe podvečer štvrtý duel a ak Košice vyhrajú, tak už postúpia do semifinále.

Vinco Lukáč spomína na hokejové časy v Košiciach.
Lukáč o vyradení slovenských tímov z hokejovej LM: Panebože, kde sme dospeli! Zobraziť článok

Kariéry oboch bratov sa prelínali.
O zdravotnom stave Sagana prehovoril jeho brat Juraj: Takáto je pravda! Zobraziť článok

Brankár Denis Godla z HC Slovan Bratislava počas hokejového zápas.
Gólman Slovana Godla vymenil bradu za fúzy: Prečo tak urobil? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});