Mama Petra Dubovského († 28) sa so smrťou syna nikdy nezmierila: Plačem za ním deň čo deň

Hoci to bola milá slávnosť, niesla ju ťažko. Mama legendárneho futbalistu Petra Dubovského († 28) Darina si prevzala ocenenie pri príležitosti ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ

Hoci to bola milá slávnosť, niesla ju ťažko. Mama legendárneho futbalistu Petra Dubovského († 28) Darina si prevzala ocenenie pri príležitosti uvedenia jej nebohého syna do Siene slovenského futbalu – in memoriam.

Rozlúčka v Dome športu

Príčinou smrti bol dlhotrvajúci šok z nedostatočného okysličenia mozgu. Okrem toho Dubovský pri páde utrpel aj zlomeninu panvy, otras mozgu, vnútorné krvácanie a následne mu zlyhali aj obličky. Po prevezení jeho tela na Slovensko sa 4. júla 2000 konala v Dome športu oficiálna rozlúčka. Legendu nášho futbalu potom pochovali na Ružinovskom cintoríne.

 Joao Cancelo (vľavo) a Cristiano Ronaldo si spolu zahrali v Juventuse Turín.
Rozruch v portugalskej repre: Ronaldovi poslal vlastný spoluhráč tvrdý odkaz Zobraziť článok

 

So smrťou svojho mladšieho syna sa dodnes nezmierila matka Darina. „Milovaného Petríka mám stále pred očami, myslím a plačem za ním deň čo deň. Stále mi to príde, akoby sa to všetko odohralo iba včera. Aj jeho detská izba vyzerá tak, akoby len včera odišiel. Vždy, keď prišiel do Bratislavy, tak v nej prespával. Nehnevajte sa, ale už nechcem o tom viac rozprávať. V roku 2017 mi naveky odišiel aj manžel, a tak som na celé trápenie ostala sama,“ povedala pred tromi rokmi so slzami v očiach pre Šport24.sk Darina Dubovská.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk