V rebríčku žiadna sláva, na internete ju ale majú za hviezdu: Mladá tenistka dráždi prsami

Patrila medzi veľké talenty. Slovenská tenistka Bianca Behúlová (20) však zatiaľ v tenise veľkú dieru do sveta neurobila.
  • Zdroj: instagram/biancabehulova

Patrila medzi veľké talenty. Slovenská tenistka Bianca Behúlová (20) však zatiaľ v tenise veľkú dieru do sveta neurobila.

V roku 2021 si zahrala juniorskú súťaž na US Open. O rok neskôr vyhrala juniorský turnaj ITF v brazílskej Curitibe, a následne aj turnaj v Piracicabe. V roku 2021 sa stala najlepšou juniorkou Slovenska.

Matteo Berrettini mal v zápase s Murraym veľké problémy, takmer skolaboval.
Čo sa to deje na turnaji v Miami? Francúz sa zložil na kurte, Talian takmer skolaboval a Češka radšej skrečovala Zobraziť článok

„Toto ocenenie si veľmi vážim. Priznám sa, bola som prekvapená, keď som sa dozvedela, že som v anketu vyhrala,“ povedala Bianca pre Slovenský tenisový zväz.

Keď zdolali Srbov v Srbsku, trúfajú si - sprava Lukáš Klein, Lukáš Pokorný, Jozef Kovalík, Igor Zelenay, Norbert Gombos a Alex Molčan - na kohokoľvek!
Žreb finálového turnaja Davisovho pohára: Slovenskí tenisti spoznali súperov Zobraziť článok

Jej vzorom je Ruska Maria Šarapovová. Aj vďaka tenisu veľa cestuje a ešte radšej sa na sociálnych sieťach zábermi z rôznych kútov sveta aj pochváli. No a nechýbajú ani trochu pikantnejšie snímky, na ktorých Bianca predvádza svoje prednosti. Na fotkách v plavkách nechá rada vyniknúť nielen svoje sexi krivky, ale aj svoje prsia. A mnohí fanúšikovia si ju už začínajú spájať s modelingom, v ktorom by sa určite nestratila. Niektorí ju dokonca považujú za najsexi tenistku na okruhoch.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});