Priateľ Vlhovej sa pochválil: Kým sa Peťa zotavuje z operácie, on si užíva v Amerike luxus

Kým ona sa zotavuje s náročnej operácie, on si užíva. Priateľ slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej (28) Michal Kyselica cestuje po svete.
  • Zdroj: instagram/michalkyselica

Kým ona sa zotavuje s náročnej operácie, on si užíva. Priateľ slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej (28) Michal Kyselica cestuje po svete.

FOTOGALÉRIA: Michal Kyselica

Za prácou vycestoval Michal do USA, kde si vychutnal večeru u azda najslávnejšieho mäsiara planéty Salta Baea. Ten v zámorí prevádzkuje hneď viacero prepychových reštaurácii, ktoré pravidelne navštevujú najznámejší športovci. 

Čítajte aj na Šport24.sk

Stejky za astronomické sumy si už u tureckého šéfkuchára vychutnali hviezdy ako David Beckham, Robert Lewandowski, Kylian Mbappé, Neymar a mnohí ďalší. Teraz sa k tejto smotánke pridal i Vlhovej priateľ, ktorý si večer s majiteľom poriadne užil a samozrejme sa na sociálnej sieti návštevou v tejto reštaurácii aj pochválil.

Petra Vlhová si lieči zranené koleno.
Vlhová má po operácii problémy: Stráca svaly, nezvláda ani banálnu vec! Zobraziť článok

Vlhová je po nepríjemnom páde, pri ktorom si roztrhla krížny väz v kolene, už z najhoršieho vonku a po operácii už pomaly naberá sily, aby v budúcom ročníku svetového pohára mohla opäť predvádzať špičkové výkony.

Petra Vlhová si týždeň po operácii vo Švajčiarsku už vyšla do prírody.
Vlhovej lekár prehovoril: Mohla za Petrino zranenie menštruácia? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});