Zomrel bývalý reprezentant († 44): Spoluhráčov žiadal o pomoc, márne!

Bývalý turecký futbalový reprezentant Ersen Martin († 44) nedávno žiadal niekdajších spoluhráčov aj zväz o finančnú pomoc na nákladnú ...
  • Zdroj: iStock

Bývalý turecký futbalový reprezentant Ersen Martin († 44) nedávno žiadal niekdajších spoluhráčov aj zväz o finančnú pomoc na nákladnú liečbu, no márne. Teraz obleteli futbalový svet smutné správy o jeho smrti!

Turecký futbal zasiahla smutná správa! Vo veku 44 rokov zomrel bývalý reprezentant Ersen Martin, dlhodobo bojoval so zdravotnými problémami. Informuje o tom The Sun. Poctu bývalému hráčovi svojho klubu vzdal Besiktas Istanbul. "S hlbokým zármutkom sme sa dozvedeli správu, že náš bývalý futbalista Ersen Martin zomrel."

Pôsobil v Besiktase či Trabzonspore, za tureckú reprezentáciu odohral tri zápasy. Aktívnu futbalovú kariéru uzavrel v roku 2013. Zvrat v jeho živote nastal v roku 2022, keď mu praskla aorta a vo vážnom stave ho museli hospitalizovať v nemocnici v Istanbule. Liečba bola natoľko nákladná, že jeho rodina žiadala finančnú pomoc, informuje Daily Mail.

No bývalí spoluhráči aj turecký zväz sa mu v ťažkých chvíľach otočili chrbtom a na jeho liečbu neprispeli. Začiatkom marca sa jeho stav zhoršil natoľko, že 10. marca musel byť intubovaný. Na úmrtie Ersena Martina reagoval aj Galatasaray Istanbul. "S hlbokým smútkom sme sa dozvedeli správu o úmrtí bývalého futbalového reprezentanta Ersena Martina,“ uviedol klub na sociálnej sieti X. Jeho dres síce nikdy neobliekal, ale bol dobrým priateľom trénera Okana Buruka, dodáva The Sun.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});