Cibulková zorganizovala dcérke honosnú oslavu 1. narodenín: Kto bol Ninkin naj tanečník?

Bývalá slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková (34) neostala svojej povesti nič dlžná a dcérke Ninke usporiadala pri príležitosti ...
  • Zdroj: archív D.C.

Bývalá slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková (34) neostala svojej povesti nič dlžná a dcérke Ninke usporiadala pri príležitosti jej prvých narodenín megaoslavu.

FOTOGALÉRIA: Cibulková zorganizovala dcérke honosnú oslavu

Sama prezradila, ako ju malá oslávenkyňa prežívala, koľko ju nadšená mamina chystala, čo najviac upútalo staršieho bračeka Jakubka či s kým oslávenkyňa najviac tancovala.

TRI MESIACE PRÁCE

Bolo nás približne 30 dospelých a 12 detičiek. Deti mali svoj kútik, v ktorom sa s nimi hrali animátorky. Behali tam a šantili. Dospelí a deti boli pekne rozdelení a každý si prišiel na svoje. Bolo to skrátka celé také nežné a jemné, ako je naša Ninka. Teším sa veľmi, že to celé klaplo. Chystala som to skoro tri mesiace.

PIESOK NA STOLOCH

Berieme to tak, že sú to zážitky na celý život. Som človek, pre ktorého sú spomienky a zážitky viac ako materiálne veci. Od začiatku som mala predstavu, že to bude také jemné so sviečkami a s pieskom na stoloch. Bol to jeden úžasný zážitok.

Bývalá manželka Koľcova Julia neverí, že jej exmanžel spáchal samovraždu.
Exmanželka Koľcova: Samovražda? Neverím tomu, niečo tu nesedí! Zobraziť článok

A ČO JUBILANTKA?

Keď Ninka prišla na oslavu, tak si najskôr zdriemla, lebo to bol jej čas. Vôbec jej nevadilo, že tam hrala hudba. Potom si to však vynahradila. Šla z ruky do ruky, no najradšej bola, keď s ňou tancoval tatino Michal. Myslím si, že celkovo sme všetci mali veľmi krásny deň a užili sme si to. Práve pre takéto príležitosti rada robím takéto oslavy, kde sa všetci spolu stretneme - rodina a kamaráti.

NA DARČEKY EŠTE NEDOŠLO

Keď mám pravdu povedať, tak všetky darčeky nám priniesli až na druhý deň, pretože ich bolo toľko, že sme ich museli nechať tam. Zobrali sme iba pár drobností. Preto sa aj veľmi teším, keď to s Ninkou začneme rozbaľovať, aj keď ona ešte, samozrejme, nebude vedieť rozlišovať, že čo je čo. Urobíme si dnes také krásne spoločné popoludnie a budeme rozbaľovať darčeky, ktoré dostala.

MOTTO OSLAVY

Tieto slová vítali hostí na narodeninovej párty plavovlasého anjelika menom Ninka: Oslava dievčatka, ktoré doplnilo náš rodinný štvorlístok. Naplnilo naše srdcia nežnou a citlivou láskou, sebe vlastnou... Už je to rok, čo pre nás robíš svet krajším miestom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});