Konflikt v slovenskom futbale?! Šéf zväzu reaguje na Čavriča

Futbalista Aleksandar Čavrič (29) mal podľa vlastných slov oznámiť prezidentovi Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Jánovi Kováčikovi ...
  • Zdroj: TASR

Futbalista Aleksandar Čavrič (29) mal podľa vlastných slov oznámiť prezidentovi Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Jánovi Kováčikovi svoju neúčasť v príprave reprezentačného A-tímu už pred marcovou nomináciou.

FOTOGALÉRIA: Aleksandar Čavrič

SFZ pomohol Srbovi s nadobudnutím slovenského občianstva a šéftréner Francesco Calzona ho zaradil do kádra na zápasy proti Rakúsku (23.3.) a v Nórsku (26.3.).

Kováčik s opisom situácie zo strany útočníka nesúhlasí. S informáciami prišiel denník Šport.

"O nominácii rozhodol reprezentačný tréner. Počas telefonického rozhovoru s Aleksandarom som nenadobudol pocit, že je definitívne rozhodnutý na marcový zraz neprísť. Okrem iného sme týmto chceli dať najavo, že sme mu dali možnosť byť súčasť reprezentácie hneď, ako to bolo legislatívne možné. Ak by v nej nebol, logicky by prišli otázky prečo v nej nie je a načo sme mu teda pomáhali s občianstvom," povedal Kováčik pred denník Šport. Správa o jeho neúčasti vyšla v nedeľu, v deň zrazu národného tímu v Senci.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});