Veľké komplikácie na repre zraze: TOTO vyšetrenie poslalo domov 4 hráčov!

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona má po dvoch dňoch zrazu plnú hlavu starostí.

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona má po dvoch dňoch zrazu plnú hlavu starostí.

Fotogaléria

Až piati futbalisti museli absolvovať vyšetrenie magnetickou rezonanciou, ktorá odhalila komplikácie hneď u piatich z nich. Jednotlivé liečby budú vyžadovať až niekoľko týždňov.

So zrazom v Senci pred prípravnými stretnutiami proti Rakúsku a Nórsku sa tak lúčia Róbert Polievka, Ivan Schranz, Denis Vavro a Ľubomír Šatka.

"Denis Vavro má menšie svalové zranenie priťahovača, posielame ho späť do klubu na doliečenie, ktoré odhadujem na 3-6 týždňov. Robo Polievka prišiel s poranením zadného stehenného svalu a liečba by mala trvať 4-6 týždňov a aj on cestuje naspäť do klubu.

Ľubo má po poslednom zápase vážne poranenie členka a u neho liečba potrvá najdlhšie, asi 10-12 týždňov a samozrejme, nemá význam, aby na zraze zostával, keďže do zápasu zasiahnuť nemôže," vyjadril sa Zsolt Fegyveres, ktorý je lekárom slovenského reprezentačného tímu.

Adam Ružička šokoval kontroverzným videom s bielym práškom.
Vyjadrenie Slováka, ktorý mal k Ružičkovi v NHL najbližšie: TOTO si o ňom myslí! Zobraziť článok

"U Ivana Schranza pretrvávajú chronické bolesti v oblasti pravého triesla a rezonancia ukázala akútne zhoršenie. V poriadku by mohol byť za 3-4 týždne," dodal na záver, pričom podotkol, že Dávid Hancko je v poriadku.

Kouč Francesco Calzona tak s ohľadom na okolnosti povolal do reprezentácie obrancu Trnavy Sebastiána Kóšu, ktorý sa aktuálne s reprezentáciou do 21 rokov chystá na prípravné duely proti Španielsku a Malte. Donominovaný bol tiež Marek Kristián Bartoš z tímu Podbrezovej.

Zľava Marek Hrivík, Šimon Nemec, Oliver Okuliar, asisitent trénera Andrej Podkonický, tréner hokejistov Slovenska Craig Ramsay.
Skvelá správa: Slovensku môže na MS v Česku pomôcť aj TÁTO zámorská posila! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});