Skvelá správa: Slovensku môže na MS v Česku pomôcť aj TÁTO zámorská posila!

V súvislosti s blížiacimi sa svetovým šampionátom v hokeji sa čoraz viac začínajú vynárať otázky o slovenských posilách zo zámoria.
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

V súvislosti s blížiacimi sa svetovým šampionátom v hokeji sa čoraz viac začínajú vynárať otázky o slovenských posilách zo zámoria.

FOTOGALÉRIA: Filip Mešár

Po špekuláciách o možných príchodoch Tomáša Tatara, Juraja Slafkovského či Šimona Nemca sa aktuálne začalo diskutovať aj o ďalšom slovenskom mladíkovi, ktorým je Filip Mešár (20).

Ten sám tvrdí, že radšej ako pôsobiť na farme Montrealu Canadiens by si obliekol reprezentačný dres na MS v Českej Republike.

"Rozprávali sme sa o tom hneď po juniorskom šampionáte. Sami to spomínali, že by som mohol zabojovať o seniorské majstrovstvá sveta. Verím si, že by mohla prísť šanca, keď sa mi skončí sezóna v OHL," povedal Mešár pre Denník Šport.

Adam Ružička šokoval kontroverzným videom s bielym práškom.
Vyjadrenie Slováka, ktorý mal k Ružičkovi v NHL najbližšie: TOTO si o ňom myslí! Zobraziť článok

"Šanca by tam bola. Aj sám by som radšej hral na majstrovstvách sveta v Česku ako na farme. Záleží, ako to pôjde ďalej a kam sa dostaneme. Ak bude možnosť, chcel by som zabojovať o účasť na MS v Česku," hovorí 20-ročný slovenský útočník.

Filip Mešár aktuálne v zámorí oblieka dres tímu Kitchener Rangers, kde si počas tejto sezóny za 42 zápasov pripísal na svoje konto 52 bodov za 19 gólov a 33 asistencií.

Skokani sú zvyknutí skákať aj v lete, preto sa nápadu nebránia.
Tvár jej zaliala krv: Hororový pád lyžiarskej skokanky! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});