Vyjadrenie Slováka, ktorý mal k Ružičkovi v NHL najbližšie: TOTO si o ňom myslí!

Škandál Adama Ružičku, ktorý na sociálnej sieti zverejnil video s bielym práškom, sa síce udial už pred mesiacom, no vyjadrenia k tomuto ...
  • 10Galéria
  • Zdroj: koláž ŠČ/instagram @adamruzicka

Škandál Adama Ružičku, ktorý na sociálnej sieti zverejnil video s bielym práškom, sa síce udial už pred mesiacom, no vyjadrenia k tomuto prípadu stále neutíchajú.

Fotogaléria

 

Najnovšie sa k celému incidentu vyjadril Martin Pospíšil, ktorý aktuálne v tíme NHL Calgary Flames zažíva skvelé obdobie.

"Je to veľká škoda, čo sa udialo. Veď s Adamom som bol odvtedy, ako ma draftovali, bývali sme spolu, nemal som s ním žiadny problém. Dúfam, že sa dá dokopy. Kedykoľvek ma bude potrebovať, pozná moje číslo," vyjadril 24-ročný útočník podporu svojmu kamarátovi.

Podľa toho, ako ho poznám, vstúpi si do svedomia a vezme to vážne ako veľkú školu života. Uvedomí si, že to bola hlúposť, a dokáže, že má na to, aby hral na najvyššej úrovni," vyjadril sa Pošpíšil v rozhovore pre Denník N.

Adam Ružička za tím "plameňov" z Calgary, u ktorých teraz pôsobí aj Martin Pospíšil, odohral v aktuálnej sezóne 39 zápasov, v ktorých si na svoje konto pripísal 9 bodov za 3 góly a 6 asistencií.

Skokani sú zvyknutí skákať aj v lete, preto sa nápadu nebránia.
Tvár jej zaliala krv: Hororový pád lyžiarskej skokanky! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});