Škandalózne scény po góle Ronalda: TOTO už bolo priveľa

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (39) je najväčšou hviezdou saudskoarabskej ligy, čo mu vie znepríjemňovať život. Fanúšikovia ...
  • Zdroj: TASR/AP

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (39) je najväčšou hviezdou saudskoarabskej ligy, čo mu vie znepríjemňovať život. Fanúšikovia ho pravidelne verbálne napádajú a snažia sa Portugalčana rozhodiť. Tentokrát to zašlo ale priďaleko.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Napriek tomu, že má rodák z Madeiry 39 rokov, je s 23 gólmi najlepším strelcom ligy. V ostatnom zápase sa tešil z víťazstva Al-Nassr proti klubu Al Ahli SC. Zápas rozhodol Ronaldo, ktorý v 68. minúte premenil pokutový kop.

Hneď po góle bežal Cristiano Ronaldo so spoluhráčmi k rohovej zástave a predviedol svoju tradičnú oslavu. Domáci fanúšikovia neudržali nervy na uzde a na hraciu plochu začali hádzať naplnené plastové fľaše a iné nebezpečné predmety. Jedná z fliaš zasiahla hlavu Portugalčana Otavia.

Našťastie nikto z hráčov neutrpel vážnejšie zranenia a hosťujúci tím si mohol pripísať tri body. Aktuálne je Al-Nassr v tabuľke na druhom mieste, na lídra ligy z Al-Hilal stráca 12 bodov.

Cristiano Ronaldo odohral v tejto sezóne 33 zápasov, v ktorých strelil 30 gólov a pridal 11 asistencií. Je vo skvelej forme a určite si zahrá aj na ME v Nemecku. Tam sa Portugalsko stretne s Tureckom, Českom a víťazom play-off (Gruzínsko-Luxembursko a Grécko – Kazachstan).

Boris Valábik a Marián Gáborík majú spoločný podcast Boris a Brambor
Valábik si doberal Gáboríka: Aha, čo si navliekol na hlavu! Zobraziť článok

Peter Sagan v cieli nešťastne padol.
Slovensko i celý svet cyklistiky tŕpne pre vážne problémy Sagana: Môže za to koronavírus? Zobraziť článok

Petra Vlhová si lieči zranené koleno.
Vlhová má po operácii problémy: Stráca svaly, nezvláda ani banálnu vec! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});