Lance Armstrong útočí na mladú generáciu cyklistov: Prečo TOTO kur*a robíte?!

Dopingový cyklistický hriešnik Lance Armstrong (52) opäť vzbudil pozornosť svojimi nekompromisnými názormi. Tentokrát sa stredobodom ...

Dopingový cyklistický hriešnik Lance Armstrong (52) opäť vzbudil pozornosť svojimi nekompromisnými názormi. Tentokrát sa stredobodom kontroverzie stali jeho komentáre o mladých cyklistoch a ich správaní sa v cieli. 

Armstrong si v súvislosti s mladou generáciou cyklistických šampiónov servítku pred ústa rozhodne nedával. "Dnešná generácia, títo chlapci na trati tvrdo pretekajú, pričom niekto vyhrá a niekto prehrá... Okej, ale prečo potom víťaz v cieli čaká na porazeného a začnú sa spolu kur*a obíjmať?! Čo?! To naozaj na seba čakáte, aby ste sa mohli po prehre vyobíjmať," vzrušoval sa Armstrong v internetovom podcaste s tým, že jeho generáciu by niečo také ani náhodou nenapadlo.

"Naša generácia pretekania bola oveľa lepšia. Medzi cyklistami nebola nenávisť, ale určitá dávka ostrej rivality. Keď bolo treba, negatívne emócie voči môjmu súperovi som si častokrát vytvoril úplne sám, prakticky bez dôvodov. Prečítal som si napríklad nejaký článok a povedal si, okej, jeb*ť tohto hajz*a," dodal Armstrong.

Jeho kontroverzné komentáre, ktorými sa Armstrong pochválil aj na svojich vlastných sociálnych sieťach, neunikli pozornosti fanúšikov, ktorí ich však vnímajú skôr ako výraz nepochopenia súčasného cyklistického prostredia. "Som rada, že takéto toxické názory sa z sveta vytrácajú. Vôbec mi to nechýba," napísala mu napríklad nespokojná fanúšička do komentárov na sociálnej sieti X.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});