Záhadné zmiznutie fitnessky Kardošovej zo sociálnych sietí: Po 8 mesiacoch priznala ťažký boj!

Slovenská fitnesska Zuzana Kardošová sa na 8 mesiacov ako gáfor vyparila zo sociálnych sietí! Kolovali rozličné teórie o tom, čo môže ...
  • Zdroj: facebook @Zuzana Kardošová

Slovenská fitnesska Zuzana Kardošová sa na 8 mesiacov ako gáfor vyparila zo sociálnych sietí! Kolovali rozličné teórie o tom, čo môže byť dôvodom. Teraz prehovorila sama a priznala ťažký boj.

FOTOGALÉRIA: Zuzana Kardošová

Na sociálnych sieťach bola aktívnou influencerkou. Predávala cez ňu svoju značku a ukazovala formu pikantnými zábermi. Robila tak na dennej báze. Až 16. júla 2023 prišiel posledný príspevok, ktorý nič tomu nenasvedčoval, že Kardošová sa stiahne zo sociálnych sietí.

Na diskusných fórach sa začali šíriť rôzne správy. Niektorí diskutujúci dokonca tvrdili, že si mala siahnuť na život, skončiť v psychiatrickom ústave alebo dokonca na protialkoholickom liečení. Jedni sledovatelia po nej pátrali, druhí zas konšpirovali o nenaplnenej láske či krachujúcom biznise.

Obranca Devils Šimon Nemec pre brankárom Akirom Schmidom.
Nemcov Devils má sexi fanúšičku: Keď muži pozreli je profil, dvihol sa im tlak Zobraziť článok

„Ahojte všetci – čo sa týka Zuzky – dajte jej čas. Poznáte ju. Vysvetlenie k pauze vám dá ona sama. Nepíšte nepravdy ku jej kamarátovi, kamarátkam, firme a neprajte nikomu nič zlé,“ napísala pod jeden z jej postov mama.

Úspešná Zuzana si z profilu odstránila väčšinu fotiek s priateľom. „Keď bude chcieť, tak si založí aj tretiu firmu a nech si ju henten nechá, aj tak pokiaľ tam nie je Zuzka, tak to pôjde dolu vodou,“ napísal zas jej kamarátka. Jej pravdepodobne už expriateľ sa takisto ozval: „Zuzka je off pre svoje osobné dôvody a keď sa vráti, tak sa k tomu vyjadrí. Teraz má iné priority, ktoré musí riešiť.“

Kardošová po ôsmich mesiacoch nahrala na sociálne siete video, ktoré naozaj potvrdzuje, že si prešla ťažkým obdobím. „Na trištvrte roka som zmizla zo všetkých sociálnych sietí. Prišlo to veľmi nečakane. Toto sú príznaky depresie, ktoré ma sprevádzali počas tohto obdobia a ja by som bola rada, keby sa o tento príbeh môžem s vami podeliť,“ napísala Zuzana k záberom, ktoré nevyzerajú dvakrát šťastne a prisľúbila, že s viac informáciami sa podelí.  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});