Brutálny útok: Majstra Európy napadli pred školou jeho syna!

Hviezdny taliansky futbalista pôsobiaci v Laziu Rím Ciro Immobile sa stal terčom brutálneho verbálneho a fyzického útoku. Navyše šokujúci ...

Hviezdny taliansky futbalista pôsobiaci v Laziu Rím Ciro Immobile sa stal terčom brutálneho verbálneho a fyzického útoku. Navyše šokujúci incident sa udial pred zrakom jeho 4-ročného syna a manželky.

Fotogaléria

Kapitán Lazia Rím a hviezdny taliansky útočník Ciro Immobile bol obeťou brutálneho fyzického a verbálneho útoku pred zrakom 4-ročného syna a manželky. Incident sa odohral pred synovou školou, informujú o tom viaceré zahraničné médiá, vrátane The Sun. Novinár Zach Lowy dodáva, že Immobile zvažuje právne kroky.

Prezident FIFA Gianni Infantino.
Šéf svetového futbalu sa teší zo zvýšenia platu: Koľko zarobí za jeden rok? Zobraziť článok

Zástupcovia hráča obviňujú talianske médiá z toho, že spôsobili tento útok šírením falošných a zlomyseľných klebiet o tom, že Immobile zohral kľúčovú rolu pri predčasnom konci trénera Maurizia Sarriho na lavičke Lazia. K útoku na svojho kapitána sa vyjadril v oficiálnom stanovisku aj jeho klub. "Celý klub SS Lazio vyjadruje plnú solidaritu so svojím kapitánom Cirom Immobilem a jeho rodinou po znepokojujúcich a nepriateľných útokoch, ktoré utrpeli v posledných dňoch. Šport a následne jeho etická hodnota musí zostať taká, aby každý akt verbálneho alebo fyzického násilia bol jednohlasne odsúdený, rozhodne a bez ospravedlnenia.“

Prezident Lazia Rím Claudio Lotito však reagoval pre talianske médiá skutočne bizarne: "Stáva sa mi to každý deň, žijem s ochrankou 20 rokov. Denne sa mne a mojej rodine vyhrážajú smrťou. Aká téma? Som prezident spoločnosti s 8 000 zamestnancami, no nerobím z toho taký rozruch, bodka. A to je všetko, čo poviem."

Ciro Immobile vyhral EURO 2021 s Talianskom. V Laziu pôsobí od roku 2016 a s 206 gólmi v 331 zápasoch je najlepším strelcom klubu všetkých čias. Ale v tejto sezóne sa trápi, strelil len šesť gólov v 24 dueloch Serie A.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});