Karlos Vémola totálne vytočený: Po Lele okradli aj jeho! Pozná vinníka, zvažuje trestné oznámenie

Na rodinu Vémolovcov sa to zosypalo! Po Lele sa stal obeťou krádeže aj Karlos, ktorý pozná podľa vlastných slov vinníka a zvažuje podanie ...
  • Zdroj: instagram @karlos_terminator_vemola

Na rodinu Vémolovcov sa to zosypalo! Po Lele sa stal obeťou krádeže aj Karlos, ktorý pozná podľa vlastných slov vinníka a zvažuje podanie trestného oznámenia.

FOTOGALÉRIA: Karlos Vémola

Dvojnásobná smola! Nedávno uplakaná Lela informovala na sociálnych sieťach, že sa stala obeťou krádeže na parkovisku, keď jej neznámi muži odcudzili tašky s drahým nákupom a darčekmi. Aby toho nebolo málo, teraz priznal jej manžel a bojovník MMA Karlos Vémola, že obeťou zlodejov sa stal aj on. Prišiel o svoje drahé zlaté sako, ktoré nosil na špeciálne príležitosti.

V tomto zlatom saku prišiel na tlačovú konferenciu organizácie RedFace Aleš Bejr, ktorý tvrdil, že luxusný kúsok oblečenia vyhral. "Vyhral som to v škrtiacej výzve, keď som bol hosťom jeho nového podcastu. Tam sme si dali škrtiacu výzvu a je jasné, kto vyhral a kto koho vyzliekol takzvane do naha. Nebol z toho nadšený. Naopak. Obrátene. Bol trošku posmutnelý. Také veci sa stávajú. Keď bude trénovať, raz by mohol," hovoril "Psychopat Bejr", ako znie jeho prezývka, v rozhovore pre eXtra.cz.

Karlos Vémola a Lela na dovolenke.
Manželka Terminátora Lela Vémola o živote s bojovníkom MMA: Doma je to niekedy divoké Zobraziť článok

Aleš Bejr dokonca hovorí o tom, že by si rád dal s Karlosom Vémolom vzájomný zápas v boxe. "Dokonca mi to sám ponúkol, že by ma rád cvakol v boxe. Je mu jedno kde. Prirovnal sa ku gladiátorovi, ktorý ide zápasiť za peniaze. Dosť možno aj v RedFace. On mi povedal, že som s pánom Barrandov (pozn. Bejr absolvoval nedávno zápas v boxe v organizácii Clash of the Stars s Jaromírom Soukupom) predviedol hov.o. On tiež predviedol s Marpom hov.o. Nie je topový boxer a ten zápas má zmysel."

Karlos Vémola, ktorý sa aktuálne v Amerike pripravuje na Odvetu storočia s Attilom Véghom, uviedol veci na pravú mieru pre portál MMA Shorties. Podľa jeho vyjadrení sa stal obeťou krádeže a o svoje zlaté sako prišiel úplne inak, než hovoril Aleš Bejr.

"V podstate na Noci s Terminátorom si odo mňa promotér RedFace Diviš požičal sako s tým, že mu je zima a už mi ho nikdy nevrátil. To sako mám podpísané a je na ňom vyšité moje meno. Robila mi ho firma Kadlex na zákazku. Nemohol som ho z neho dostať, ostatne ako plno iných vecí. To sem však teraz nebudem ťahať. Máme spolu nejaký súdny spor. Myslel som si, že ani nebudem riešiť to sako, ale potom, čo v ňom natáčal reklamu Michal Kavalčík, ktorý sa mi za to ospravedlnil, že vraj vôbec nevedel, že je to ukradnuté sako. Údajne mu ho dal Diviš na natáčanie reklamy. Teraz ho zase dal Bejrovi na vytváranie nejakých klamstiev," vysvetľoval Karlos Vémola, ako prišiel o svoje obľúbené zlaté sako.

Manželia žijú zdravo a pravidelne športujú.
Véghova manželka poslala fanúšikom šteklivý odkaz: Ukázala vynovené prsia! Zobraziť článok

"Nechápem, kde sa to v Bejrovi vôbec vzalo, že zo mňa stiahol sako. Nie je schopný v boxe poraziť ani 54-ročného pána. Neviem, či zrovna on by zo mňa sťahoval sako. To sako mi ukradol Diviš. Nikdy mi ho nevrátil. Doposiaľ som to neriešil, ale teraz už premýšľam nad tým, že dám normálne trestné oznámenie za krádež, keď ho takto požičiava ďalej a ešte si vymýšľa nejaké príbehy," hnevá sa Karlos Vémola, ktorý zvažuje riešiť celý spor súdnou cestou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});