Nemeckého reprezentanta odsúdila vlastná matka: Môj syn týra ženy! Jedna si vzala život

Vážne obvinenie matky futbalistu Jeromea Boatenga (35)! Jej syn podľa nej dlhé roky psychicky a fyzicky týra ženy, čo dokonca malo viesť ...
  • Zdroj: Northfoto

Vážne obvinenie matky futbalistu Jeromea Boatenga (35)! Jej syn podľa nej dlhé roky psychicky a fyzicky týra ženy, čo dokonca malo viesť k tomu, že si jeho bývalá priateľka Kasia Lenhardtová siahla na život.

FOTOGALÉRIA: Jerome Boateng

Skúsený nemecký futbalista Jerome Boateng momentálne háji farby talianskej Salernitany, ktorej sa ako voľný hráč upísal vo februári. Okrem záchranárskych prác ho ale musí trápiť aj osobný život. Jeho bývalá priateľka a topmodelka Kasia Lenhardtová v 25 rokoch spáchala samovraždu a bývalá hviezda Bayernu Mníchov v tom údajne vôbec nie je nevinne. 

Nemecký portál Spiegel informuje o tom, že unikli konverzácie, v ktorých Lenhardtová obviňuje Boatenga z domáceho násilia. Tieto slová pre rovnaký web potvrdzuje aj futbalistova matka. „Môj syn roky psychicky a fyzicky týral ženy. Kasia Lenhardtová si kvôli tomu vzala život. Stále nechce niesť následky za svoje správanie," povedala úprimne.

​Bývalá topmodelka spáchala samovraždu pred tromi rokmi. Stalo sa tak týždeň po rozchode s Boatengom. Ich vzťah trval rok a štvrť. V rozhovoroch vtedy uvádzala, že ich vzťah bol plný klamstiev a futbalista ju neustále podvádzal. Zanechala po sebe syna Noaha, ktorý má aktuálne osem rokov. 

Slovenský futbalista Róbert Mak.
Mak má v Austrálii formu ako hrom: Strelil gól v treťom zápase za sebou Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});