Petra Vlhová oznámila skvelú správu: Dôležitý krok v jej kariére!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová má skvelú novinku! Urobila dôležitý krok v jej kariére.
  • Zdroj: SITA/Milo Fabian

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová má skvelú novinku! Urobila dôležitý krok v jej kariére.

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová, ktorá aktuálne rehabilituje po zranení kolena, má skvelú správu. Predĺžila zmluvu so švajčiarskym trénerom Maurom Pinim, informoval o tom Niké Ski Team v tlačovej správe. Ide o dôležitý krok v jej kariére, pod taktovkou Piniho dosiahla svoj životný úspech, keď získala zlato na olympiáde v Pekingu.

"Som veľmi šťastný a poctený, že môžem naďalej pokračovať v úspešnej spolupráci s tímom Petry Vlhovej. Chcem sa veľmi pekne poďakovať nielen Petre, ale aj jej rodine za dôveru a víziu, ktorú sme si spoločne stanovili na nasledujúce roky," reagoval Mauro Pini po predĺžení kontraktu o ďalšie dva roky v rozhovore pre  Sport Management Company.

Mikaela Shiffrinová v Jasnej.
Shiffrinová sa už rozhodla: Jej fanúšikovia smútia! Zobraziť článok

Je teda jasné, že Mauro Pini bude pripravovať Vlhovú do konca olympijského cyklu, ktorý vyvrcholí v Taliansku v roku 2026. "Dohodli sme sa na kooperácii pre najbližšie dva roky. Obe strany mali rovnakú predstavu, rozhovory teda boli veľmi jednoduché a hladké. Teraz môžeme zodpovedne pracovať na príprave na najbližšie zimné olympijské hry, ktoré sa vo februári 2026 uskutočnia v Taliansku. Teším sa, že budeme mať dostatočný priestor, aby sme venovali všetku energiu a schopnosti na to, aby sme mohli dosiahnuť všetko, čo si želáme. Pretože stále máme pred sebou veľké ciele.“

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});