Zákerná otázka na trénera Calzonu: Koho z reprezentácie by kúpil do Neapola?

Na Stanislava Lobotku sa tréner Francesco Calzona spolieha nielen v slovenskej reprezentácii, ale takisto Neapole. Koho ďalšieho by chcel ...
  • Zdroj: TASR/AP

Na Stanislava Lobotku sa tréner Francesco Calzona spolieha nielen v slovenskej reprezentácii, ale takisto Neapole. Koho ďalšieho by chcel mať pod krídlami na oboch frontoch?

FOTOGALÉRIA: Francesco Calzona

Uprostred pracovného týždňa sa uskutočnila tlačová konferencia, na ktorej šéf reprezentačnej lavičky odhalil nomináciu na prípravné zápasy proti Rakúsku a Nórsku. V rámci obsiahlej debaty prišlo aj k téme klubových povinností. Talian sa pomerne prednedávnom rozhodol prijať ponuku Neapola.

Pod Vezuvom je súčasťou jeho tímu aj stredopoliar Stanislav Lobotka. V prístavnom meste pôsobí už od roku 2020. Koho zo Slovákov by si Francesco Calzona vedel predstaviť po jeho boku? „Neapol je veľmi kvalitné mužstvo, no ak by som mohol, kúpil by som si celú reprezentáciu. Všetci sú výborní. Nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. Mám šťastie, že môžem trénovať takýchto hráčov,“ vyhol sa priamej odpovedi, no zároveň zložil obrovský kompliment celému výberu.

„Určite by som bral všetkých. Na základe vlastností hráčov, ktorých sme nominovali, by možno nebolo fér vybrať iba jedného,“ ozrejmil svoju odpoveď 55-ročný rodák z Apeninského polostrova.

Zápas druhej chorvátskej ligy sa hral na nespôsobilom teréne.
Groteska v chorvátskej lige: Hráči rukami odhrabávali biely bod Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});