Na zjazdovke bolo poriadne horúco: Na svahu sa vyšantili polonahé dievčence

V rumunskom lyžiarskom stredisku Paltinis Arena bolo opäť rušno. Konalo sa tam totiž podujatie, ktoré pokojne možno označiť za najsexi ...
  • Zdroj: Paltinis Arena

V rumunskom lyžiarskom stredisku Paltinis Arena bolo opäť rušno. Konalo sa tam totiž podujatie, ktoré pokojne možno označiť za najsexi preteky sveta.

FOTOGALÉRIA: Paltinis Arena

Tie ženy, ktoré naberú odvahu, sa na svah postavia len v bikinách. Z toho sa následne dostanú dole na sánkach, lyžiach aj snouborde, no nechýbala ani tradičná guľovačka či stavanie snehuliakov. Hoci akcia mala najmä exhibičný a oddychový charakter, pretekárky sa riadne postavili na stupne víťazov a tie najlepšie mohli oslavovať, píše portál Šport24.sk

„Ako každý rok aj tento priniesol náročné testy pre dievčatá, ktoré sa prihlásili do súťaže. Tá obsahovala, okrem iného, testy zručnosti či preteky v slalome,“ cituje observatornews.ro vyjadrenie jedného z organizátorov. Celkovo sa na štart postavilo osem odvážlivkýň.

Sexi pretekárky v bikinách si pozrite v galérii TU:

Na pretekoch si prišlo na svoje najmä mužské pohlavie, keďže pretekárky okrem lyžiarskych a snoubordových schopností predviedli fanúšikom svoje krivky.

Nešlo však len o nejaké preteky. Výkony pretekárok hodnotila odborná porota a víťazka tohto bláznivého podujatia dostala ako hlavnú cenu poukážku na nákup športového vybavenia.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});