Obavy o Slafkovského narastajú: Zmráka sa nad jeho účasťou na MS v Česku?

Obavy o slovenského útočníka Juraja Slafkovského narastajú! Vynechal ďalší tréning pre zdravotné problémy, čo vyvoláva otázky ohľadom ...
  • Zdroj: Getty Images

Obavy o slovenského útočníka Juraja Slafkovského narastajú! Vynechal ďalší tréning pre zdravotné problémy, čo vyvoláva otázky ohľadom jeho potenciálnej účasti na MS v Česku.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Už je to jasné! Juraj Slafkovský bojuje so zranením. Zatiaľ mu tieto problémy povoľujú nastupovať v zápasoch, ale vynechal už tretí tréning v priebehu posledných 10 dní. V pondelok jeho klub Montreal Canadiens zvestoval na sociálnej sieti X, že Slafkovský podstupuje liečebné terapie. Nie je potvrdené, o aký problém ide, ale po zápase v Tampe Bay zámorskí novinári informovali o tom, že slovenský útočník opúšťal štadión krívajúc.

Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Slafkovský spravil veľkú zmenu: Odteraz je neprehliadnuteľný! Zobraziť článok

"Juraj Slafkovský dnes bude chýbať na tréningu. Liečebný deň, informoval nás jeho tím. Nie je to po prvýkrát v poslednom čase. Útočník má evidentne problémy," napísal na sociálnej sieti X novinár Anthony Martineau z TVA Sports. Smerom k blížiacim sa majstrovstvám sveta v Česku sa začínajú vynárať pochybnosti, či vedenie Canadiens svoj klenot uvoľní vzhľadom k jeho pretrvávajúcim problémom. Bola by škoda, ak nie, pretože Montreal je de facto už bez šance kvalifikovať sa do play off.

 

 

Obzvlášť škoda by potenciálna neúčasť Slafkovského bola v kontexte jeho aktuálnej formy. Žiari v prvom útoku Habs po boku Colea Caufielda a Nicka Suzukiho. Nazbieral 17 bodov v posledných 21 stretnutiach a keby hral v takomto tempe celú sezónu, dosiahol by 70 bodov.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});