Slafkovský spravil veľkú zmenu: Odteraz je neprehliadnuteľný!

Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa rozhodol pre zásadnú zmenu! Po tejto novinke bude na ľade doslova neprehliadnuteľný.
  • Zdroj: TASR/AP

Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa rozhodol pre zásadnú zmenu! Po tejto novinke bude na ľade doslova neprehliadnuteľný.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Juraj Slafkovský odteraz bude neprehliadnuteľný nielen svojimi výkonmi na ľade! Slovenský útočník sa nebojí skúšať nové veci s cieľom neustále posúvať svoju hokejovú úroveň vyššie. Najnovšie pristúpil k zásadnej zmene - vymenil svoju hokejku. A to už po niekoľkýkrát od svojho vstupu do NHL.

Slovenský útočník Juraj Slafkovský si pripísal dve asistencie, na konte ich má v tejto sezóne už 20.
Slafkovský prekonal ďalší rekord! Černák odchádzal z ľadu za pomoci spoluhráčov Zobraziť článok

"Po tom, ako hral s hokejkou Bauer, potom CCM a Sherwood... vrátil sa k Bauer! Žiarivá biela hokejka púta na ľade pozornosť jeho spoluhráčov," reagoval zámorský novinár Patrick Friolet z RDS na sociálnej sieti a pripojil video z tréningu Montrealu, na ktorom je Slafkovský so žiarivo bielou hokejkou naozaj neprehliadnuteľný.

 

 

Draftová jednotka z roku 2022 sa naposledy zaskvela parádnym výkonom proti Torontu. Slafkovský zaznamenal dve asistencie a bol vyhlásený za druhú hviezdu stretnutia. Trinásť gólov a 33 bodov zaznamenal v 64 zápasoch svojej druhej sezóny v zámorskej profilige.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});