Páni, pozor! Polovička Micka Schumachera opäť provokuje

Má sa čím popýšiť! Mick Schumacher má po svojom boku naozaj očarujúcu priateľku. Tá si svoju krásu zrejme veľmi dobre uvedomuje, keďže ...
  • Zdroj: Instagram/@lailahasanovic

Má sa čím popýšiť! Mick Schumacher má po svojom boku naozaj očarujúcu priateľku. Tá si svoju krásu zrejme veľmi dobre uvedomuje, keďže sa neštíti odvážnych záberov.

FOTOGALÉRIA: Mick Schumacher a Laila Hasanovičová

Mladý Schumacher už druhú sezónu nemá sedačku v F1, po tom, čo skončil v tíme Haas, keď v ročníku 2022 nazbieral iba 12 bodov. Mick pri kráľovnej motoršportu však zotrval v úlohe rezervného jazdca v Mercedese. Syn legendárneho sedemnásobného šampióna F1 teda nemusí pravidelne cestovať za Veľkými cenami po celom svete a má tak viac voľného času, ktorý si vychutnáva so svojou očarujúcou priateľkou Lailou Hasanovičovou.

Dvadsaťtriročná Laila sa narodila v Dánsku, avšak obaja jej rodičia pochádzajú z Bosny a Hercegoviny. So Schumacherom sa dala dokopy počas minulého leta po tom, ako ukončila svoj predchádzajúci vzťah s dánskym futbalistom Jonasom Windom. 

Mick s Lailou tvoria naozaj šťastný pár, pričom svoje spoločné zážitky radi zdieľajú s fanúšikmi na sociálnych sieťach. Pred nedávnom sa dvojica objavila na prestížnom nemeckom oceňovaní Ball des Sports vo Frankfurte či prestížnej módnej prehliadke značky Tommy Hilfiger v New Yorku, kde patrili rozhodne patrili medzi najkrajšie páry večera.

Hasanovičová sa venuje modelingu, pričom v roku 2019 sa dokonca dostala až do finále dánskej Miss. Mladá kráska má na Instagrame viac ako 300-tisíc sledujúcich, ktorých pravidelne teší i pikantnejšími zábermi. Aktuálne provokuje odvážnymi fotkami len v sexi spodnej bielizni, z ktorých všetkým padla sánka. 

Holandský jazdec F1 Max Verstappen (vpravo) z tímu Red Bull sa teší po triumfe na Veľkej cene Saudskej Arábie.
Dominantný výkon Verstappena, vyhral ďalšie preteky: Za Ferrari jazdil tínedžer! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});