Martin Réway zanechal status plný bolesti: Plače celá hokejová komunita!

Prechádza ťažkým obdobím! Hokejista Martin Réway (29) šokoval fanúšikov nečakaným statusom na svojom instagrame.

Prechádza ťažkým obdobím! Hokejista Martin Réway (29) šokoval fanúšikov nečakaným statusom na svojom instagrame.

Fotogaléria

Jeho posledný príspevok nebol o ďalšom zápase, o tréningu ani o novom tíme. Tentoraz to bolo niečo omnoho osobnejšie a smutnejšie. Réway totiž zdieľal so svojimi sledovateľmi správu o úmrtí svojho otca. Jeho slová sú plné zármutku, no otcovi zároveň posiela dojemný odkaz do neba. 

Réway, ktorý momentálne oblieka dres Liptovského Mikuláša, si zo svojho osobného profilu na instagrame odstránil takmer všetky príspevky okrem dvoch. Na jednom z nich sa usmieva spolu s ďalším hokejistom Vladimírom Draveckým, v tom druhom sedí ako malé dieťa pri svojom otcovi.

Pod touto fotografiou však zanechal mimoriadne smutné slová. „Vždy si stál pri mne, v dobrom aj zlom... Vždy si ma podporoval, aj keď si to nemal ľahké, a ja ti za všetko budem navždy vďačný... Ďakujem ti za všetko, tato... Budeš nám tu chýbať... Navždy ostaneš v našich srdciach. Odpočívaj v pokoji.“ Dojemné FOTO nájdeš TU!

Toto oznámenie zasiahlo nielen fanúšikov Réwaya, ale aj celú hokejovú komunitu. Očakáva sa, že jeho kolegovia, ako aj fanúšikovia budú v tomto ťažkom období stáť pri ňom.

Otec Mareka Hamšíka sa stretol so synom ikonického argentínskeho futbalistu Diega Maradonu.
Nečakané stretnutie v Neapole: Hamšík a Maradona dohadovali biznis! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});