Vytetoval si Messiho na čelo: Po čase všetkých šokoval ešte viac!

Koniec roka 2022 bol pre futbalovú reprezentáciu Argentíny výnimočný.

Koniec roka 2022 bol pre futbalovú reprezentáciu Argentíny výnimočný.

Fotogaléria

Albicelestes sa stali tretí raz v histórii majstrami sveta. Vo finále turnaja v Katare zdolali Francúzsko v penaltovom rozstrele a kapitán Lionel Messi (36) zdvihol nad hlavu trofej, ktorá mu ako jediná chýbala v jeho cennej zbierke.

Momentálne hráč Interu Miami je idolom mnohých fanúšikov sveta. Jeden z nich sa rozhodol po tomto triumfe k odvážnemu činu. Kolumbijský influencer Mike Jambs (36) si vtedy nechal vytetovať na čelo meno argentínskeho futbalistu. Na jednom líci mal nápis Dios (Bohovia), na druhom tri hviezdičky, čo zodpovedá počtu titulov Argentíny na majstrovstvách sveta.

Celý zákrok v tetovacom štúdiu zavesil na sociálne siete. Video sa stalo internetovým virálom. Nadšenec Messiho však neskôr priznal, že tento nezvyčajný krok oľutoval.

Šimon Nemec sa po debute v NHL nevyhol mediálnym povinnostiam.
Tvrdé slová bývalej hviezdy NHL: TOTO si myslí o vyradení Nemca! Zobraziť článok

Najmä kvôli negatívnym komentárom, ktoré útočili nielen na neho, ale boli namierené aj proti jeho blízkym. „S odstupom času ľutujem, že som si dal tetovanie. Zažil som s rodinou veľa negatívnych situácií,“ prezradil Jambs.

Ako však neskôr vyšlo najavo, bol to podvod. Tetovanie bolo falošné.  Influencer robil iba „sociálny experiment“, ku ktorému sa priznal na Instagrame.

Maria Šarapovová patrila medzi najlepšie tenistky sveta.
Šarapovová zmenená na nepoznanie: Toto, že je ona? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});