Známy český MMA bojovník skončil vo väzení: TOTO je dôvod

Chcel bojovať proti zlu, napokon to dopadlo zle pre neho! Známy český MMA bojovník skončil vo väzení.
  • Zdroj: instagram @jardajartim

Chcel bojovať proti zlu, napokon to dopadlo zle pre neho! Známy český MMA bojovník skončil vo väzení.

FOTOGALÉRIA: Jaroslav Jartim

Známy český MMA bojovník Jaroslav Jartim mieri za mreže! Športovec, ktorý sa predstavil v organizáciách Oktagon MMA, XFN či prestížnej ONE Championship, dostal od Krajského súdu v Ostrave 4,5-ročný trest vo väzení, ktorý ešte nie je právoplatný a môže sa proti nemu odvolať. Dôvodoom sú organizované lúpežné prepadnutia, ktoré sa udiali ešte v roku 2022 v Ostrave. Do kauzy s ním boli zapletené aj iné osoby.

Ľudovít Klein s treťou výhrou v UFC.
Spanilá jazda: TOTO pred Kleinom nedokázal žiadny Slovák ani Čech! Zobraziť článok

"Vo väzení skončil známy MMA bojovník Jaroslav Jartim (31 rokov), ktorý má za sebou viac ako 20 profesionálnych zápasov, z ktorých polovicu vyhral. Nastupoval aj v najprestížnejších turnajoch organizácie Oktagon MMA. Do väzenia ho v týchto dňoch poslal Krajský súd v Ostrave," informoval moravskoslezsky.denik.cz. "Senát ho uznal vinným z účasti na dvoch lúpežných prepadnutiach, ktoré sa odohrali predvlani v máji a júni v moravskosliezkej metropole. Obeťami boli ľudia ponúkajúci drogy neplnoletým. Jartim tvrdil, že spoločne s kamarátom dávali v Ostrave lekciu dílerom, ktorí sa snažili dostať detí do drogových nástrah. Bez váhania si ale nechali peniaze, ktoré predajcom zobrali. Ani ľútosť a priznanie viny Jartima pred väzením nezachránili."

Niekdajšiemu súperovi Karola Ryšavého, Jana Malacha, Matěja Kuznika či legendárneho bojovníka ONE Amira Khana hrozil trest až na 12 rokov za mrežami. Je zrejmé, že má po kariére MMA. Od leta 2022 nezápasil, na konte mal štyri prehry z posledných piatich zápasov. "Všetci štyria obžalovaní sa na súde priznali. Za lúpež im hrozilo 5 až 12 rokov väzenia. Jartimovi senát vymeral 4,5 roka vo väznici s dozorom. Rovnaký trest dostal aj Robert D. Hlavný organizátor, Grék Vasileios P., si má odsedieť 5 rokov a 3 mesiace. Volavka Nathalia H. vyviazla s 3-ročným podmienečným trestom s 5-ročnou skúšobnou dobou."

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});