A je to tu znovu... Weiss ml. sa opäť zranil: Hrozí koniec kariéry?!

Kto vie, kam by to dotiahol, keby ho netrápilo toľko zdravotných komplikácií. Lídra ofenzívy úradujúceho slovenského majstra Vladimíra ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Kto vie, kam by to dotiahol, keby ho netrápilo toľko zdravotných komplikácií. Lídra ofenzívy úradujúceho slovenského majstra Vladimíra Weissa ml. trápia opäť raz nepríjemné problémy.

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml.

Bývalý slovenský futbalový reprezentant sa nedávno z trávnikov na dlhšiu dobu vytratil. Pre patálie s chronickým zápalom achilovky vynechal takmer celú jesennú časť. Do súťažného kolotoča sa v ostatnom období pomaly vrátil, ale v tempe sa dlho neohrial. Počas víkendového derby proti Spartaku Trnava sa znovu zranil.

V súboji s odvekým rivalom sa najskôr gólovo presadil už v šestnástej minúte. Tento presný zásah sa v konečnom zúčtovaní ukázal ako rozhodujúci, keďže Slovan zvíťazil 2:0. Krátko pred odchodom do kabín sa ale dostal do stretu s protihráčom, po ktorom skončil na zemi a s bolestivou grimasou musel nútene striedať.

Dôvod nečakaného výpadku ozrejmil hlavný tréner Vladimír Weiss st. „Stále nie je v optimálnej forme a navyše sa teraz pridali problémy s ramenom,“ cituje šéfa lavičky najúspešnejšieho slovenského klubu sport24.pluska.sk.

Kapitán „belasých“ je tak opäť na maródke. Je až neuveriteľné, ako sa mu lepí smola na päty. Dodatočné vyšetrenia ale ukázali, že zdravotné ťažkosti nesúvisia s ramenom. „Mám natrhnutý prsný sval. Budem chýbať približne dva týždne. Pravdepodobne budem opäť hrať doma v derby zápase proti Trnave,“ ozrejmil kapitán Slovana exkluzívne pre spomínaný portál.

Futbalisti Banskej Bystrice a ich radosť po góle
Škandál zmieta futbalovou ligou: Banská Bystrica zúri, chce to riešiť súdne! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});