Zuzulová zažila rovnaké peklo: Pozrite, čo odkazuje Vlhovej!

Veľmi dobre sa vie vcítiť do jej kože! Reč je o bývalej skvelej lyžiarke Veronike Zuzulovej (39), ktorá musela na konci roka 2013 tiež ...
  • Zdroj: tasr

Veľmi dobre sa vie vcítiť do jej kože! Reč je o bývalej skvelej lyžiarke Veronike Zuzulovej (39), ktorá musela na konci roka 2013 tiež podstúpiť operáciu kolena, rovnako ako nedávno zlatá olympijská víťazka z Pekingu 2022 Petra Vlhová (28).

FOTOGALÉRIA: Srdečný pozdrav z nemocnice: Vlhová sa po operácii prihovorila fanúšikom

Zuzulová si vážne zranila koleno v októbri 2013 na rakúskom ľadovci Hintertux a keďže chcela štartovať na februárovej olympiáde 2014 v Soči, tak zvolila konzervatívnu liečbu. Hoci sa vrátila o pár týždňov do súťažného kolotoča, tak si následne odtrhla väz v kolene a musela ísť pod skalpel.

V januári 2024 na Svetovom pohári v Jasnej stihol podobný osud aj terajšiu našu lyžiarsku hviezdu Petru Vlhovú, ktorá si taktiež zranila koleno. Následne odstúpila operáciu vo Švajčiarsku a táto sezóna sa pre ňu skončila.

Veronika Zuzulová ukázala na svahu rastúce bruško.
Tehotná lyžiarka Zuzulová: Už viem, čo nosím v brušku! Zobraziť článok

„Je mi to ľúto, že sa Peťa zranila a aktuálne chýba v lyžiarskom kolotoči. Treba však povedať, že takéto zranenia sú v tomto športe bežné a väčšina lyžiarov si tým počas kariéry prešla. Stalo sa to aj mne,“ povedala pre Nový Čas Zuzulová.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});