Nový tréner New Jersey začal poriadne zostra: Skončí Šimon Nemec na tribúne?

Slovenský hokejista Šimon Nemec (20) sa v tejto sezóne prebojoval do zostavy New Jersey Devils. V NHL svojimi výkonmi zaujal množstvo ...
  • Zdroj: TASR/AP

Slovenský hokejista Šimon Nemec (20) sa v tejto sezóne prebojoval do zostavy New Jersey Devils. V NHL svojimi výkonmi zaujal množstvo fanúšikov i odborníkov, no pod novým trénerom Travisom Greenom podľa všetkého nemá na ružiach ustlané.

FOTOGALÉRIA: Skončí Šimon Nemec na tribúne?

Rodák z Liptovského Mikuláša vstúpil do najlepšej hokejovej ligy sveta ako víchor. Okamžite sa zaradil k lídrom defenzívy „diablov" a mal pevnú pozíciu v tíme. V poslednom období však jeho herný čas postupne klesal a, žiaľ, zrejme to neskončí len pri tom.

Nový kanadský kormidelník, ktorý len nedávno nahradil Lindyho Ruffa, totiž hneď po svojom príchode nepotešil draftovú dvojku z roku 2022. „Hovoril som s Nemcom dnes ráno a povedal som mu, že podľa mňa jeho výkony mali v posledných troch týždňoch klesavú tendenciu. Rozoberali sme prečo. Povedal som mu, že sa vráti a rozprávali sme sa o veciach, ktoré som chcel vidieť. Veľa z toho súvisí s jeho korčuľovaním," citovala slová kouča Greena po prvom tréningu novinárka Amanda Steinová.

Na snímke Marián Gáborík a Adam Ružička.
Gáborik prehovoril o afére reprezentanta: Jasná výzva pre Rúžičku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});