Snúbenica hokejistu Sádeckého († 24) má dôvod na radosť: Šárke priniesol šťastie do života syn Julko

Od tragickej smrti hokejového útočníka Borisa Sádeckého († 24) uplynulo už takmer dva a pol roka. Jeho snúbenica Šárka Božiková si prešla ...
  • Zdroj: ig/sarka_bozikova,ns,anc

Od tragickej smrti hokejového útočníka Borisa Sádeckého († 24) uplynulo už takmer dva a pol roka. Jeho snúbenica Šárka Božiková si prešla peklom, čo ešte znásobil fakt, že potratila ich dieťa. No čas lieči všetky rany, pričom Šárka sa nielenže dostala z najhoršieho, ale má nový dôvod na radosť zo života.

FOTOGALÉRIA: Snúbenica hokejistu Sádeckého († 24) má dôvod na radosť

Ako píše Šport24.sk stala sa totiž matkou. Snúbenica zosnulého Sadeckého si opäť užíva život.

Bol 3. november 2021, keď Slovenskom otriasla správa o nečakanej smrti talentovaného hokejistu. Sádecky skonal po srdcovom kolapse v rakúskom Dornbirne, kde hral zápas (30. október 2021) jeho vtedajší zamestnávateľ Bratislava Capitals. Hoci útočník ešte niekoľko dní bojoval o život na prístrojoch, svoj boj nakoniec prehral. Ako sa neskôr ukázalo, v deň kolapsu mal ľahký zápal srdcového svalu.

Potrat

Jeho rodina spolu s priateľkou Šárkou Božikovou zažili najhoršie chvíle v živote. „Prežívala som obrovskú bolesť, obrovský šok a žiaľ, no vtedy som si ani len nemohla uvedomiť, ako mi to všetko zmení život. Zároveň sa vo mne ozývalo, že taká tragédia by sa nemala stať už nikomu inému,“ uviedla niekdajšia snúbenica zosnulého hokejistu.

Šárka prišla o svoju životnú lásku a o päť mesiacov neskôr priznala, že potratila ich spoločného potomka. „Boli sme traja. Z troch sa stal jeden. Tento život musím prežiť čo najšťastnejšie, nech mi rýchlo ubehne, aby som sa mohla stretnúť rýchlo s vami dvoma,“ napísala vtedy odkaz na sociálnej sieti. Boris ešte pred tragickou smrťou vedel, že by sa mal stať otcom.

Radosť

Božiková sa dokázala cez tragický incident preniesť a začať odznova. Už niekoľko mesiacov chodí šťastná po boku nového partnera a aktuálne mladej dvojici pribudol ďalší dôvod na úsmev.

Na sociálnych sieťach sa podelila o radostnú novinu, keď ukázala fotku ich nového prírastku do rodiny. So synčekom Júliusom už chodí aj na prechádzky. Šťastie v živote, po takých útrapách, si rozhodne zaslúži.

Slovenský obranca Šimon Nemec (vpravo).
Nový tréner New Jersey začal poriadne zostra: Skončí Šimon Nemec na tribúne? Zobraziť článok

Dobré srdce

Na počesť zosnulého hokejistu vznikla nezisková organizácia Dobré srdce Borisa Sádeckého, ktorá šíri osvetu, prevenciu zdravia a pravidelných kontrol nielen profesionálnych športovcov. Podobnú iniciatívu podporila krátko po hráčovej smrti aj jeho niekdajšia snúbenica, ktorá si priala, aby sa podobné prípady v budúcnosti neopakovali.

Na snímke Marián Gáborík a Adam Ružička.
Gáborik prehovoril o afére reprezentanta: Jasná výzva pre Rúžičku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});